Kiváló minőségű habszivacs játszószőnyegek széles választékban!

Minden szülő a legjobbat akarja gyermekének. Éppen ezért bármit megvásárolnak csemetéjüknek, amiről azt gondolják, hogy hasznos lehet. Ugyanakkor érdemes tisztában lenni vele, hogy nem minden játék szükséges vagy épp hasznos a gyerek számára. A habszivacs játszószőnyegre ez nem igaz, ugyanis ez nagyon is hasznos a kicsik számára, így érdemes beruházni rá!

[wp_ad_camp_1]

Habszivacs játszószőnyeg nagyszerű a már mozgolódó, kúszó-mászó babák számára. A pszichológusok és szakemberek rendre pozitívan nyilatkoznak a játszószőnyegekről és ajánlják a szülőknek, hogy vásárolják meg gyermekeik számára. A játszószőnyeg mozgásra ösztönzi a babákat, hiszen kúsznak-másznak, mozognak rajta, ezáltal a mozgáshoz, üléshez, kúszáshoz és később a járáshoz szükséges izmok megerősödnek. Ezenkívül a hangok és színek segítik a babákat, hogy érzékszerveik is fejlődjenek. Mindamellett a gyerek megtanul logikusan gondolkodni, hiszen meg kell tanulnia, hogyan érhetnek el egy-egy játékot. Ezenkívül a finommotorikus mozgásuk is fejlődik. Ráadásul a gyerek és a szülő közti kötődés, kapcsolat is szorosabbá válhat, azáltal, hogy a játszószőnyegen közösen játszanak.

Játékszőnyeg

Játékszőnyeg

A habszivacs játszószőnyeget akár a hideg kőre vagy járólapra is lehet helyezni, nem kell attól tartani, hogy a gyerek felfázik. A kellemes anyagot a gyerek szívesen megérinti, gyakorolja a fogást. A puha anyagból készült játszószőnyeg sokkal előnyösebb, mint a műanyag változatok, így érdemes előbbit preferálni! Érdemes olyan játszószőnyeget vásárolni, melyet egyszerű elcsomagolni, mivel nem egész nap játszik rajta a gyerek, másrészt jól jön, ha a játszószőnyeget könnyen magával tudja vinni a család utazásnál. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatektenger.hu webáruházba és tájékozódjon!