Kiváló ellenszer a zöld alga ellen

A kerti tó bármely kert ékévé válhat. Kivéve abban az esetben, ha a tóban elszaporodnak az algák és csúnya, zöld, ragacsos masszához hasonlít. Az algák megjelenése egyáltalán nem szép, azonban nem is kell beletőrödni a helyzetbe, ugyanis van hatékony módszer, mégpedig a BioBird algamentesítő granulátum!

Zöld alga ellenszere a piacon egyedinek számító, kiváló minőségű BioBird algamentesítő granulátum. Aki rendelkezik kerti tóval, az valószínűleg szembesült már az algásodás kellemetlen folyamatával. Ez egy természetes folyamat, melyet algavirágzásként is szokás emlegetni. A zöld, vagy lebegő alga általában az újonnan telepített kerti tavakban jelenik meg. Ennek oka a tavi virágfölddel együtt kiszabaduló anyagok, melyek mennyiségét a még meg nem fakadt növények nem képesek felvenni, ez pedig az algák elszaporodásának kedvez. Ha nem újonnan épült a tó, akkor több oka is lehet, hogy elszaporodnak a zöld algák. Ilyen ok lehet például a halak túletetése vagy a víz felmelegedése. A nem megfelelő szűrés szintén hozzájárulhat, hogy az algák elszaporodnak.

Zöld alga ellenszere

Zöld alga ellenszere

Na, de mit lehet tenni a bosszantó és egyáltalán nem esztétikus algásodás ellen? A BioBird alga mentesítő granulátum, amelyet a SUNI-KFT forgalmaz, hatékony ellenszer az algák ellen. Nem csupán a már kialakult problémás szakaszban jelent megoldást, hanem megelőzés gyanánt is. A BioBird alga mentesítő granulátum kiváló minőségű termék, amely tízezer liter tóvízhez is elegendő. A BioBird algamentesítő granulátum kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mint például élő organizmusok, nyomelemek és enzimek. Ennek a terméknek köszönhetően búcsút inthet a bosszantó algásodásnak. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor mindenképp azt javasoljuk, hogy látogasson el a sunikft.hu webáruházba!