Kézműves szappan webáruház minőségi termékekkel!

Manapság sokan rendelnek online termékeket. Ez így jóval egyszerűbb, hiszen nem kell a zsúfolt boltokba járni, a nyitva tartáshoz igazodni, sőt a lakásból sem kell kimozdulni. A boltok polcai roskadoznak a különféle tusfürdők alatt, azonban nem árt tisztában lenned vele, hogy ezek a termékek rengeteg olyan plusz adalékanyagot tartalmaznak, melyek egyáltalán nem egészségesek, sőt egyenesen károsak.

[wp_ad_camp_1]

A boltokban kapható tusfürdők tele vannak mesterséges színezékekkel, szintetikus illatanyagokkal, valamint habzást fokozó, felületaktív adalékokkal. Ezzel szemben a kézműves szappanok mellőzik az összes ilyen anyagot és helyette természetes anyagokkal érik el a színt, az illatot és a megfelelő habzást. Érdemes bemenned a fürdőszobába és megfordítanod tusfürdőd flakonját, hogy lásd, mi mindennel van tele az eddig ártalmatlannak hitt tisztálkodószer!

Vásárolj te is kézműves szappan webáruházból!

Kézműves szappan webáruház kínálatában kizárólag természetes alapanyagokból készült, minőségi termékeket találsz! Ha a mesterséges adalékanyagokkal teli tusfürdők helyett a természetes anyagokat tartalmazó kézműves szappanokat választod, akkor azzal nem csak a bőrödnek és testednek, hanem a bolygónak is kedvezel! A bőr terjedelmét tekintve a legnagyobb szervünk, ráadásul nagyon fontos feladatot lát el, ugyanis megvéd minket a káros, külső hatásoktól, valamint a hőszabályozásban is komoly szerepe van. Ha natúr szappant vásárolsz, azzal nagyon sokat tehetsz szervezeted, valamint a bolygó érdekében is. A kézműves szappanok gyengéden tisztítanak, miközben a természet adta jótékony összetevőikkel táplálják a bőrt. A kézműves szappanok alapját elsősorban a növényi olajok és vajak adják, melyek gondoskodnak a megfelelő ápolásról és hidratálják a bőrt. Ezenkívül a kellemes illatot növényi illóolajok adják, melyek aromaterápiás jellegüknek köszönhetően egyaránt feltöltik a testet és a lelket. A szappanok kellemes színét pedig gyógynövények és azok kivonatai, illetve természetes kozmetikai agyagok adják, mint a Holt-tengeri iszap, valamint a fehér és rózsaszín agyag.

Kézműves szappan webáruház

Kézműves szappan webáruház

A Vitalis kézműves termékek mindegyike minőségi összetevőket tartalmaz, melyet támogatják és ápolják a bőrt. A kínálatban zsíros, száraz és vegyes bőrre való szappanokat is találsz, melyek széppé varázsolják a bőröd. A mesterséges vegyületeket tartalmazó tusfürdők csak látszólagos megoldást ígérnek, valójában egyáltalán nem jelentenek segítséget a bőr számára! A kézműves szappanokban lévő növényi olajok táplálóan hatnak a mélyebb rétegekre, mindezt úgy, hogy a pórusokat közben nem zárják el. Ráadásul olyan különlegességeket is találsz a kínálatban, mint gyógyiszapos, kávés, sós, sőt akár sör hozzáadásával készült termékek. Arcbőrös frissítése és a ráncok kialakulásának megakadályozása érdekében érdemes shea vajas vagy uborkaleves készítményeket is kipróbálni!