Két okleveles építészmérnök Győr területén is valóra váltja az álmokat

Sok kisgyerek álmodozik óvodásként arról, hogy ha nagy lesz, majd házakat épít, de többségük nem arra gondol, hogy fizikailag létrehozza, felhúzza a falakat. Gondolataik mögöttes tartalmaként az építész munkakörbe tartozó feladatok jelennek meg.

Két fiatal, ambiciózus építészmérnök Győr területén is vállal munkákat, hogy fiatalos lendülettel, mai gondolkodásmóddal ruházzák fel az építészeti iparágat. Rengeteget tanultak és tapasztaltak azért, hogy az óvodás kori vágyódások ne csupán álmok maradjanak. Bár a Studio Alternatíva építésziroda székhelye Körmenden található, a két építészmérnök Győr területén, sőt akár országszerte is örömmel vállalja lakóházak, ipari épületek, valamint középületek tervezését.

Építészmérnök Győr

Építészmérnök Győr

Referenciamunkáik – melyek a studioalternativa.hu oldalon megtalálhatók – adnak tanúbizonyságot arról, milyen értékeket képviselnek, s a fiatalos lendület is fellelhető az általuk gondosan elkészített tervekben. Építészmérnök Győr városában biztosan található, ám az már kétséges, hogy a kiválasztott személy az értékközvetítésre törekszik-e, s hogy mennyire megbízható és kommunikatív. Akik nem járatosak ezen a területen, azoknak fontos a szakmabeliekkel történő folyamatos kapcsolattartás, tájékoztatás, hogy értsék, mi zajlik körülöttük. A studioalternativa.hu oldalon elérhető két építészmérnök Győr városán kívül számos helyen bizonyította már tehetségét, megrendelőik legnagyobb örömére. A weboldalukra feltöltött tervek között szerepelnek befejezett és még folyamatban lévő munkák egyaránt, az ország különböző pontjairól. A képek magukért beszélnek! Vegyék fel velük a kapcsolatot és használják ki a teljes körű generáltervezői szolgáltatásukat, s a szakági tervezőpartnerekkel való közös munkájukat!