Kérje családfa készítő segítségét, családja történetének megismeréséhez!

A család a legtöbb embernek a testvéreket, szülőket, nagyszülőket jelenti. Aki dédszüleit is ismeri vagy ismerte, az igazán szerencsésnek mondhatja magát. A korábban élt rokonokról viszont a többség csak nagyon keveset tud.

[wp_ad_camp_1]

Családfa készítő feladata egy adott személytől kiindulva a különféle ágakon minél több rokont felkutasson és a megismert információk alapján egy családfát hozzon létre. A munka minden esetben minél több információ begyűjtésével kezdődik. Sosem lehet tudni milyen anyagok, szálak lehetnek hasznosak a kutatásban, így minél több információt a családfa készítő részére kell bocsátani. A szakértő a kutathatóság határain belül minden követ megmozgat, hogy családja múltjáról minél több információt megtudjon és minél több családtagot tudjon beazonosítani. A kutathatóság határain belül azt kell érteni, hogy ameddig vannak írásos nyomok. Ha nincsenek, akkor rendkívül nehéz dolga van a szakértőnek, éppen ezért nem lehet például ezer évre visszamenőleg kutatni, de jellemzően az ötszáz év is problémás. Pár száz évre visszamenőleg viszont általában elég információt találni és megalkotható egy igazán részletes családfa.

Zacher András családfa készítő

Zacher András családfa készítő

Ha Önt is régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy megismerje származását, családja múltját, akkor azt javasoljuk, hogy kérje Zacher András segítségét, aki már számtalan család múltját felderítette és elkészítette számukra a családfát. A családfa akár ajándékozásra is tökéletes. Nem csupán egy hatalmas, hat-nyolc méter hosszúságú családfa rajzot kap kézhez a kutatást követően, hanem egy 250-300 oldalas családkutatási dokumentációt, illetve egy több órás személyes prezentáció által az egész család megismerheti a múltat. Ha szeretne minél többet megtudni múltjáról, származásáról, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a zacherandras.hu weboldalra, ahol elérhetőséget, illetve bővebb információkat is talál!