Kényelmes lakókocsipark Rovinjban

Közkedvelt nyaralási úti cél az adriai tenger, azon belül is Horvátország csodás partjai. Ha a szép hely és a megfizethető ár is egyaránt fontos, akkor érdemes egy lakókocsi parkban nyaralni közel a tengerparthoz, mint amilyen Rovinjban az óvároshoz közeli tengerparti Biondi kemping.

[wp_ad_camp_1]

A lakókocsi Horvátország üdülő helyein is nagyon elterjedt és sokak által választott szálláshely, főként a kedvező árnak köszönhetően. Fontos szempont, hogy egy lakókocsi park hol helyezkedik el, milyen a kiépítése és a felszereltsége.

A Rovinj Lakókocsi & Apartman mindössze 90 méterre található a tengerparttól. A lakókocsik felszereltsége a nyaralók kényelmét szolgálja. Meghatározott, hogy egy-egy lakókocsiban hány személy üdülhet, hogy mindenkinek elegendő hely jusson, és így élvezetes, pihentető legyen a szálláshely. A lakókocsikhoz jár klíma, grillezési lehetőség, televízió, és biztonságos zárhatóság is, így igazán kielégítő és kényelmes nyaralási helynek minősül.

Lakókocsi Horvátország

Lakókocsi Horvátország

Az árak rendkívül kedvezőek, Egy lakókocsi bérleti díja 4-6 főre 13.000 és 20.000 forint között mozog szezontól függően. Ez az ár tartalmazza a bérleti díj mellett a végtakarítást és az energiahasználatot is, de nincs benne az idegenforgalmi adó, illetve az egyszeri regisztrációs díj. A lakókocsi Horvátországban megfelelő szállásnak bizonyul és a Rovinj lakókocsi név garanciát jelent az olcsó és minden igényt kielégítő kempingezésre.

Részletekért és foglalásért keresse fel az openyourfuture.hu internetes oldalt, ahol megtalálja az árakat elő-, fő- és utószezonra lebontva. Továbbá a leírásoknak és képeknek köszönhetően megismerkedhet a Rovinj Lakókocsi & Apartman teljes körű kínálatával. Megtekintheti a különböző lakókocsik felszereltségét, férő számát, és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat is.