Kemény áruvédelmi címke a lopások ellen

Egy üzlet beindítása komoly feladat. Ha pedig virágzik a bolt, egy üzletvezető sem akar arról hallani, hogy tolvajok apasztották meg a termékeit. Sajnos, egyre gyakrabban hallani arról, hogy a tolvajok különféle furfangos módokon jártak túl az eladók eszén.

[wp_ad_camp_1]

Kemény áruvédelmi címke alkalmazásával a tolvajok is kijátszhatók. Sajnos a nők sincsenek elmaradva a lopások terén, bár az ő esetükben inkább a parfümök, ruhák, valamint a szépészeti eszközök eltulajdonítása a jellemző. Sokszor még a férfi társaiknál is furfangosabb eszközökkel csenik el a nekik tetsző termékeket. Azonban bármilyen nemű is legyen a tolvaj, a tevékenységében meg kell akadályozni, főleg, ha az Ön üzletében készül lopni. Ennek számos módja van. Nem csak kamerák és biztonsági őrök segítségével lehet a tolvajokat nyakon csípni, de áruvédelmi eszközök alkalmazásával is nagyban meg tudja nehezíteni a tolvajok dolgát. Sőt, jó időre el tudja venni a bolti szarkák kedvét a termékek elcsenésétől.

Áruvédelmi címke

Áruvédelmi címke

A kemény áruvédelmi címkét különféle termékekre lehet tenni. Ezeket a fizetés során az eladók eltávolítják vagy deaktiválják, majd a vásárló a megvásárolt termékkel elhagyhatja az üzletet. Azonban, ha úgy dönt, hogy a terméket elrejti táskájában vagy ruhája alatt, akkor a címke riasztást ad, miközben az illető áthalad az áruvédelmi kapun, aminek a detektorai érzékelik ezt és éles fény, valamint hang effekt alkalmazásával jelzi az eladóknak a lopási szándékot. Ez a rendszer már jó ideje sikeresen jelzi a tolvajok lopási szándékát, akiket még a távozás előtt nyakon tudnak csípni. Az aruvedelem.amersec.hu webáruház széleskörű kínálatában megtekintheti az áruvédelmi eszközöket, melyek segítségével az Ön üzlete is biztonságosabb lehet, valamint a tolvajok kiszűrésében is segíthet.