Kedvező árú zárbetét az 1kulcs.hu weboldalon!

Zárbetét kínálatunk az 1kulcs.hu weboldalon igen változatos és színes. Nálunk találhatóak a legkiemelkedőbb és leghíresebb zárbetét és lakat márkák, például az Abus, a Titan, a Tokoz, vagy éppen a Kaba Elzett, ami viszont az idő elteltével már veszített minőségéből, így az első 3 marad a tökéletes választás, ha tökéletes védelmet szeretne kialakítani.

[wp_ad_camp_1]

Zárbetét kínálatunk egyik gyöngyszeme az Abus, amely egy világszerte is elismert német gyártó. Ezen típus legkiemelkedőbb darabja az Abus D6, amely több méretben kapható, és több csapos működésű. Kedvező árának és rendkívül hosszú élettartamának köszönhetően nem is csoda, hogy ez az egyik legkedveltebb Abus darab. A Titan, amely egy szlovéniai zárbetét gyártó, nagy múltra tekint vissza, és leghíresebb terméke a Titan K66 ASC. Ez a típus egy kicsit trükkös, hiszen az ASC kifejezés a nevében azt jelenti, hogy a széleit szándékosan meggyengítették abból a célból, hogy aztán egy betörési kísérletet egyszerűen meghiúsítsanak. A Titan K5 hengerzárbetét is igen híres ebben a kategóriában, hiszen több mint 50 méretben elérhető.

Tokoz zárbetét

Tokoz zárbetét

A Tokoz egy csehországi gyártó, amely több mint 100 éves múlttal rendelkezik, és rendkívül magas védelmet biztosító termékekkel rendelkezik. A termékek mind lamellás kialakításúak, ami azt jelenti, hogy csapos, vagy rugós kialakítás helyett rozsdamentes acél végzi a zárbetét működtetését. A kedvező árú, minőségi zárbetétek teljes kínálatát, és a termékekkel kapcsolatos további információkat megtalálhatja, ha az 1kulcs.hu weboldalra kattint. Bátran felveheti kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal is az info@1kulcs.hu e-mail címen, vagy a +3620/4454-072 telefonszámot tárcsázva. Válassza zárbetét webáruházunk termékeit a kiemelkedő biztonságért és védelemért!