Kedvezményes árú fonalak

A fonalak rendkívül hasznosak lehetnek, hiszen lehet belőlük készíteni meleg ruhákat, például pulóvereket, sapkákat, kesztyűket sálakat, valamint akár kiegészítőket is, táskákat, vagy karkötőket. Fonal webáruházunk rendkívül széles kínálattal rendelkezik, ráadásul itt folyamatos akciókkal találkozhat, így mindenképp megéri átböngészni kínálatunkat.

[wp_ad_camp_1]

Kedvezményes árú fonalak rendelhetőek weboldalunkon, az akciosfonal.hu-n. Az Assurdo Wool barna-türkiz fonál az egyik legkiválóbb a kínálatunkban, hiszen gyapjúból, akrilból, illetve poliamidból készül, 50 gramm súlyú és 90 méter hosszú. A fonal 5-ös vastagságú, ezért a 6-os tűméret ajánlott hozzá. A Baby Love bézs fonal is egy kitűnő darab, amely 100%-os akrilból készül, és a fonal vastagsága 2-es, vagyis finom anyagú, ezért 4-es tűméret ajánlott hozzá. A fonal 250 méter hosszú, és 100 gramm a súlya. A Bravo Big fehér-szürke-fekete fonal 100% akrilból készült, 120 méter hosszú, vastagsága 6-os, vagyis extra vastag, ezért 10-es tűt érdemes használni hozzá. A fonal főleg téli, őszi kiegészítők kötéséhez használható, gyorsan és könnyen köthető, akár kezdők számára is megfelelő lehet.

Fonalak

Fonalak

Az akril fonalak akár a gépben is moshatóak és rendkívül könnyen kezelhetőek. A Bravo Color bézs-rózsaszín fonal tökéletes lehet téli sapkák kötésére, hiszen ez is akrilból készült. A fonal 133 méter hosszú, 50 gramm súlyú és 4-5-ös tűméret ajánlott hozzá. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna ezekről a magas minőségű fonalakról, ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat az akciosfonal.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a 30 725 1550 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt a vevoszolgalat@akciosfonal.hu e-mail címre, és embereink felveszik önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjanak minden kérdésre.