Kártevőirtás többféle módszerrel

Sajnos rengeteg kártevő van a világon, amik megkeseríthetik a mindennapi életünket. Az olyan kártevőket viszont, mint a poloska, a csótány illetve a bolha, bizonyos módszerekkel teljes el lehet távolítani a lakásból. Kártevőirtó cégünk, az eurokartevoirtas.hu kedvező áron biztosít önnek szakembert, aki egyszer s mindenkorra végez velük, bármilyen kártevőről is legyen szó.

[wp_ad_camp_1]

A kártevőirtás többféle módszerrel is történhet, ezek a módszerek főleg a kártevőtől függenek. A csótányokat például gélezéssel szokás elpusztítani. A gélezés során a szakember ebből a gélből kis pöttyöket fecskendez a csótányok közelébe, majd amikor éjszaka előjön az állat, hogy élelmet szerezzen, megtalálja a gélt és elfogyasztja. Ez a gél idegmérget tartalmaz, ami akár pár perc alatt képes végezni a csótánnyal. A bolhákat például permetezéssel is el lehet pusztítani, amihez kombinált irtószert kell alkalmazni, ez manapság a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer arra, hogy kiűzzük a bolhákat otthonunkból. Füstképzést és hidegköd képzést is kipróbálhatunk, ezek növelhetik a permetezés tartósságát.

Kártevőirtás

Kártevőirtás

A poloskáknál kétféle módszert tudunk alkalmazni, fizikai illetve kémiai módszereket. A fizikai módszerek közé tartózik az agyon nyomás, a porszívózás, a kétoldalú ragasztó használata, illetve a fertőző bútorok kidobása. Hatásos kémiai módszer lehet például a permetezés, a hidegköd-képzés, a porozás illetve a gélezés is. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a módszerekről, vagy kártevőirtó cégünkről, kattintson bátran weboldalunkra az eurokartevoirtas.hu-ra. Ha kérdéseket szeretne feltenni, ezt megteheti, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 70 22 409 telefonszámot.