Karmolt vagy kockás mintázatú lépcsőszőnyeg

Azon gondolkodik, hogy lépcsőszőnyeget szeretne vásárolni, de nem tudja melyik illik a legjobban az otthonába? Nem tudja eldönteni a színt vagy a mintázatot? Látogasson el a Szőnyeg Shop weboldalára, ahol alaposabban szemügyre veheti a lépcsőszőnyeg mintázatait és színeit.

[wp_ad_camp_1]

A lépcsőszőnyeg előnyei mellett a harmóniára is gondolnunk kell, amikor vásárlásra szántuk el magunkat. Lakberendezési szempontok alapján érdemes elindulni a kiválasztás rögös útján és érdemes egy-két ötletet, tanácsot is megnézni az interneten ezzel kapcsolatban. Fontos, hogy a lépcsőszőnyeg, mind színében, mind pedig mintázatában illeszkedjen az otthonunk beltereihez, legyen szó egy modern vagy akár egy klasszikus lakberendezési stílusról. A webshopunkban megtalálható lépcsőszőnyegek mérete 65 cm széles, 24 cm-es lépésfelületű, illetve 4 cm-es lehajlással rendelkeznek. Mindezek mellet, hogy a lépcső felületét is megóvja egy műanyag élvédővel is rendelkezik, így tökéletes biztonságban tudhatja az olykor nem kevés pénzbe került keményfa lépcsőket.

Lépcsőszőnyeg

Lépcsőszőnyeg

A felhozatalunkban megtalálható két mintázatú lépcsőszőnyeg is, az egyik a kockás a másik pedig a karmolt, amelyek a megfelelő színt kiválasztva, tökéletesen beilleszkednek az Ön otthonába is. Vegye fel velünk a kapcsolatot amennyiben kérdése lenne a termékeinkkel vagy a kiszállítással kapcsolatban az info@szonyegshop.com email címen vagy hívja a tapasztalt munkatársainkat +36 70 406 8000 telefonszámon. A lehető legjobb választás nálunk rendelni online, mivel hatalmas kedvezményekkel várjuk, ráadásul nagyobb mennyiség megrendelése esetén mennyiségi kedvezményt is adunk, számos webáruházzal ellentétben. Vásároljon nálunk minőségi és olcsó lépcsőszőnyeg mihamarabb, mindenben állunk rendelkezésére!