Karácsonyfa rendelés egyszerűen

Ma a karácsonyfákat az ünnep világi elemének tekintik, de valójában pogány szertartásokkal kezdődtek, amelyeket a keresztények hoztak létre Jézus Krisztus születésének megünneplésére. Manapság már mindenkit díszít karácsonyfát ünnepekkor.

[wp_ad_camp_1]

Karácsonyfa rendelés könnyen és gyorsan csakis az online-fenyo.hu weboldalon, tehát kattintson ide, és tekintse meg széles fenyőfa kínálatunkat, amelyek között többféle típust is talál majd. Mivel az örökzöld fenyőfa egész évben gyönyörű, Krisztus születésével, halálával és feltámadásával az örök életet jelképezte. A faágak díszítési szokása a házban azonban az ókori rómaiaknál kezdődött, akik télen zöldekkel díszítettek, vagy babérágakat raktak az ajtóra a császár tiszteletére. Az átállás olyan keresztény misszionáriusokkal történt, akik a Kr. E. 700 körüli germán törzseknél szolgáltak. A legenda szerint Bonifác római katolikus misszionárius egy hatalmas tölgyfát vágott ki az ókori németországi Geismarban, amelyet a norvég mennydörgés istenének, Thornak szenteltek. Bonifác állítólag egy örökzöldre mutatott, mint Krisztus örök életének példájára.

Karácsonyfa rendelés

Karácsonyfa rendelés

A leghagyományosabb karácsonyfadíszek az angyalok, amelyeket hagyományosan a karácsonyfa tetején helyeznek el, hogy jelképezzék Jézus születését bejelentő angyalokat. Hasonlóképpen, egyesek úgy döntenek, hogy csillagot tesznek a fájuk tetejére, hogy a betlehemi csillagot jelképezze. Állítólag az angyal népszerűsége Victoria királynő 1800-as évekbeli karácsonyi hagyományaiból fakad. Ha netán megtekintené teljes karácsonyfa kínálatunkat és többet szeretne megtudni az online fenyővárásláról, keresse fel még ma az online-fenyo.hu weboldalt. Weboldalunkon talál nordmann fenyőket, ezüstfenyőket, valamint földlabdás fenyőket is méghozzá jó áron.