Kamion bérlés bárhol bármikor

Jármű keresésekor az egyik első döntés, amit meg kell hoznia az az, hogy vásárol-e vagy bérel-e. Bár a járművásárlás bizonyos előnyökkel járhat, vannak olyan helyzetek, amikor a munkahelyi kamionok bérlése a sokkal praktikusabb megoldás.

[wp_ad_camp_1]

Kamion bérlés kedvezményes árakkal elérhető a dixrent.hu weboldalon és itt akár több napra is kibérelheti kamionjainkat ha erre lenne szüksége. Ha a jármű rövid távú használatát tervezi, a bérlés előnye, hogy alacsonyabb árat fizet a bérléséért a vásárláshoz képest, ahol a személygépkocsi vagy kamion teljes értékét kell fizetnie. Rugalmasan szüntetheti meg a fizetéseket, amint az a célját szolgálta, így pénzt takaríthat meg hosszú távú karbantartási költségeken. A jármű vásárlásakor annak értéke csökkenni kezd, ezért csak a szükséges időre történő fizetés, tehát a bérlés megfizethetőbb és rugalmasabb megoldássá válik. Amikor kamion vásárlása vagy bérlése mellett dönt, általában előlegre van szükség. Ha csak egy kis előleget fizetne, a bérlés lehet a jobb megoldás. Ellenkező esetben hitelt kell kapnia a járművásárlás finanszírozásához. A kölcsön értéke a jármű összköltségén alapul, levonva az előleget és a beváltási értéket. Bérléskor csak a lízing időtartama alatt felmerülő értékcsökkenést fizeti, plusz a díjakat. A bérlés lejártával egyszerűen visszaküldi a kamiont hozzánk.

Kamion bérlés

Kamion bérlés

Egy kamion öregedésével a kopás jelei mutatkoznak. Ha bérli a kamiont, akkor nem kell aggódnia a hosszú távú karbantartási költségek miatt. Egyszerűen visszaadhatja a régi járművet, és bérel egy újabb modellt.  Arra is lehetősége van, hogy az Ön igényeinek megfelelően kiválassza a kívánt gyártmányt és modellt. A bérlésnek adókedvezményei is vannak. Ha üzleti célra használta az autót, akkor lehet, hogy jogosult lesz az adó levonására annak alapján, hogy az autót mennyi ideig használták üzleti tevékenységre. További részletekért és bérlésért keresse fel a dixrent.hu weboldalt.