Kalifornia legszebb régiói

Az USA harmadik legnagyobb államában, Kaliforniában sokféle gyönyörű táj található. A festői Csendes-óceán partvidéke mellett ott van Sierra Nevada és a Tehachapi hegység, a Sacramento és a San Joaquin völgyekkel, valamint a Mojave-sivatag száraz körülményeivel.

[wp_ad_camp_1]

Az ország leghíresebb és legértékesebb nemzeti parkjai is Kaliforniában vannak, amelyek közül a legnépszerűbbek a Joshua Tree, a Redwood és a Yosemite. Los Angeles számos olyan hihetetlen látnivalóval rendelkezik,  mint például Hollywood, Beverly Hills, Malibu és a Velencei tengerpart, ezek a helyek vonzzák a látogatók legnagyobb részét, ám Dél-Kaliforniában sokkal más látnivaló van, nem csupán az „angyalok városa”. A régió otthont ad különböző emberek és kultúrák gyönyörű keverékének; ez a sokféleség nem csak a virágzó városokban mutatkozik meg, hanem a fenséges tájainak szempontjából is. Keleten van a Mojave-sivatag, a csodálatos tengerpartok és a mesés Csatorna-szigetek a festői Csendes-óceán partvidéke mentén, valamint a félsziget fenséges csúcsai és völgyei is megtekinthetők.

Kalifornia

Kalifornia

Az állam délkeleti sarkát lefedő Kaliforniai sivatag kiváló hely, ahová elindulhat, ha szeret a szabadban lenni. A csodálatos Mojave-sivatag mellett a halál-völgy és a Joshua Tree csodálatos nemzeti parkjai is megtalálhatók. A változatos élőhelyeknek köszönhetően Kalifornia ezen gyönyörű része tökéletesen alkalmas mindenféle szabadtéri tevékenységekre. A San Bernardino-hegység fantasztikus a túrázók, hegymászók és táborozók számára, míg a régió csodálatos nemzeti parkjai mindenféle tájat kínálnak az ide látogatók számára. Ez egy ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a csodálatos természet békéjét és csendjét. Érdemes tehát Kaliforniába látogatni, hiszen rengeteg érdekes és lélegzetelállító tájat láthat.