Jürgen Castelijns Hapert – Fogadjon örökbe vagy vásároljon!

A menhelyeken rengeteg gazdira vágyó kölyökkutyával találkozhatunk, de akár vásárolhatunk is. Sok alkalommal a régi gazdának nincs szüksége olyan sok kutyára és menhelyre viszi őket, de találkozhattunk már olyan esettel is, hogy kiskutyákat találtak az út szélén gazdátlanul. A vásárlás is egy jó megoldásnak tűnik, na de honnan?

[wp_ad_camp_1]

A Jürgen Castelijns Hapert féle állatkereskedés a legjobb megoldás, ha vásárolna vagy örökbe fogadna egy kölyökkutyát. Miért vásároljon a jurgencastelijns.info weboldalon, vagy miért fogadjon örökbe kölyökkutyát? Mindes esetben ez csak akkor lehetséges, ha meg tudjuk teremteni a kölyökkutyák számára a megfelelő körülményeket, gondoskodni tudunk róluk. Ez ugyancsak igaz vásárlás esetén is. Ha minden feltételnek megfelel a környezet, akkor érdemes örökbe fogadni vagy vásárolni. Hiszen még kölyökkutyakorukban jobban hozzá tudnak szokni az új körülményekhez és gazdáikhoz is egyaránt. Ilyenkor a beilleszkedés egy-két hetet vesz igénybe, és nem kell attól tartanunk, hogy kutyánknak honvágya lesz és hiányolni fogja régi gazdáját. Mint tudjuk, egy-egy kutya oly annyira elkötelezi magát gazdája mellett, olyan szeretetet és hűséget érez, hogy akár halála után is látogatja gazdája sírját, abban a reményben, hogy visszatér. Erről már számos példát hallottunk és láttunk, vagy esetlegesen mi magunk is éreztük ezt a mindent elsöprő köteléket.

Jürgen Castelijns Hapert

Jürgen Castelijns Hapert

A kölyökkutyák örökbefogadásával vagy vásárlásával nemcsak otthont adhatunk egy új barátnak, hanem ezt követően tettekben kinyilvánított szeretettben érezhetjük azt, hogy mennyire hálásak érte a kis apróságaink. Hiszen egy kis hízelgésnek és annak a kis ártatlan, mint mondják kölyökkutyanézésnek, ki tudna ellenállni. Bármilyen hihetetlennek tűnik is ezek a kis apróságok igazán boldoggá és szeretetteljessé tudnak minket varázsolni. Emberi ésszel szinte felfoghatatlan, hogy a kiskutyák látva gazdájukat egy hosszú munkában eltöltött nap után, olyan szeretetet éreznek, mint amikor egy személy találkozik szerelmével.  Ha örökbe fogadunk egy kölyökkutyát, nemcsak egy játszótársat kapunk, hanem egy igaz és hűséges barátot.