Junkers háztartási eszközök karbantartása!

Manapság természetesnek számít a lakások központi fűtése és a folyó melegvíz. Ezek a technológiai vívmányok azonban csak valamivel több mint egy évszázaddal ezelőtt jöttek létre, és időbe telt, mire a népi elfogadta ezeket. Végül az áttörést a kettő egyesítése hozta meg – a Bosch Thermotechnology által 1966-ban Junkers márkanév alatt bemutatott kombi kazán formájában.

Junkers eszközök karbantartása várja kedvezményes áron a futes-gazszereles.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, ha önnek is vannak Junkers berendezései, hiszen csapatunk rögtön a segítségére siet. Az út ehhez a Junkers innovációhoz a 19. században kezdődött – a fürdőszobák és konyhák új típusú kazánjával, valamint a központi fűtés első formáival. 1892-ben a technológiai úttörő Hugo Junkers szabadalmaztatta a kaloriméter nevű készüléket, amely képes volt pontosan meghatározni a gáz fűtőértékét. Ez a találmány biztosította a szükséges alapot egy újfajta gáztüzelésű fürdőkályha megépítéséhez, amelyet Junkers 1894-ben szabadalmaztatni kívánt. A kályhával folyamatosan és pontosan a forró fürdőhöz szükséges hőmérsékletre melegítették a folyó vizet, ill. zuhany alatti hajmosáshoz állandó hőmérsékleten tartották.

Junkers

Junkers

A fűtési rendszer és a használati vízmelegítő kombinációjának ötlete, bár az 1920-as években született, az 1950-es években vált érdekessé a gyártó számára. A Junkers, Európa egyik vezető fűtési rendszergyártója, akkoriban kiterjedt termékportfólióval rendelkezett. A választék a konyhai kisméretű elektromos vízmelegítőktől a fürdőszobai gázkazánokon át a gáztüzelésű központi fűtési rendszerekig terjedt. Ha esetleg ön is rendelkezik a Junkers szuper berendezéseivel, keresse fel a futes-gazszereles.hu weboldalt amint karbantartásra kerülne a sor.