Japán legszebb helyei

Réges-régen a szamuráj ország, Japán, hadviseléssel próbálta meghódítani a világot, manapság viszont technológiájával, valamint négy- és kétkerekű motorjaikkal hódítanak meg mindenkit, aki oda látogat. Ennek a nemzetnek mindene van: mélyen gyökerező kulturális hagyományok, ősi szentélyek és templomok, gyönyörű hegyi tájak, valamint gésák és tea szertartások is.

[wp_ad_camp_1]

Japán legszebb és leismertebb városa mindenféleképpen Tokió, és azok az utazók, akik szeretnek elvegyülni az emberek között, azok különösen imádni fogják ezt a hatalmas várost. A japán főváros a legnépesebb nagyvárosi terület az egész világon, és tele van hagyományos kertekkel, halpiaccal, és tavaszi cseresznye virágokkal. Tokióban ötvöződik az új és régi, a szentélyektől egészen a karaoke bárokig. Kiotó régen Japán fővárosa volt több mint 1000 évig, és Hoshu sziget kellős közepén található, ahol másfél millió ember lakik. A várost úgy is ismerik, mint a 10.000 szentély városa, hiszen több ezer Shinto szentély van. A város továbbá híres kertjeiről, és a Gian Matsuri fesztiválról, amely Japán egyik legjobb fesztiválja.

Japán

Japán

Nara volt Japán első állandó fővárosa, amelyet 710-ben hoztak létre. A város Kiotótól egy órányira található, és itt vannak Japán legnagyobb és legrégibb templomaik, tehát itt folyamatosan magas a turisztikai látogatottság. A látogatók különösen kedvelik a Todaiji templomot, amely ápolt pázsittal, valamint konzolos épülettel rendelkezik. Takayama azoknak a turistáknak való, akik békére, nyugalomra és csendre vágynak Japán nagyobb városaink fellátogatása után. Takayama híres arról, hogy ez az egyik legjobb állapotban fennmaradt régi város egész Japánban. A város egyik részén három keskeny sáv található, ahol faépületek találhatóak, kis butikok és sörfőzdék is.