Izaura TV – Érzelmek a képernyőn!

A szappanoperák egyáltalán nem mentek ki a divatból, olyannyira, hogy külön csatornát is kaptak, ami nem más, mint az Izaura TV. Itt számtalan külföldi sorozatot tud megtekinteni, amik világszerte milliókat szögeztek a képernyők elé. Lássuk lentebb, miről is van szó!

[wp_ad_camp_1]

Izaura TV összegyűjti és bemutatja a legizgalmasabb és természetesen legérzelemdúsabb műsorokat egy helyen! Az Izaura TV elrepít minket messzi tájakra, ahol bepillanthatunk egy-egy család, ember történetébe és napról-napra izgulhatunk, hogy alakul a sorsuk. Érdemes ide kapcsolni, mivel olyan sorozatokat tekinthetünk meg, mint a Vadmacska, az ismert szappanopera színésznővel, Marlene Favela-val, akit már számos alkotásban megtekinthettünk. Ezúttal a Vadmacska című venezuelai-amerikai romantikus sorozatban alakít egy gyönyörű fiatal nőt, aki részeges apjával él egy kis birtokon. Rosaura Rios, a színésznő által megformált karakter kénytelen egész nap dolgozni, hogy eltartsa családját. Luis Mario Arismendi gazdag feleségét gyászoló férfi, aki New York-ból visszatér, hogy átvegye a családi vállalkozást. Azonban repülője balesetet szenved, nem messze a birtoktól, ahol Rosaura és apja élnek.

Izaura TV

Izaura TV

Továbbá olyan sorozatokat tekinthet meg az Izaura TV-n, mint a Vadmacska, A palota ékköve vagy Feriha vagy a Tiltott szerelem. Szeretné tudni, hogy mikor kezdődnek kedvenc romantikus sorozatai, akkor érdemes ellátogatni a musor.tv weboldalra, ahol megtekintheti, hogy mikor kezdődnek a sorozatok az Izaura TV csatornán, valamint miről szólnak. Ezenkívül több, mint 150 csatorna műsorait is megtudja itt tekinteni. Érdemes használni a keresőt, amivel nem csak műsorokara tud rákeresni, de akár a színészekre is. Látogasson el a musor.tv weboldalra!