Itt található 0w30 viszkozitású termék!

A 0W30 jelölésű motorolajok egy bizonyos SAE osztályba tartoznak, amely szerint az olajat megadták. A SAE osztály leírja az olaj viszkozitását, vagyis áramlási tulajdonságait az üzemi hőmérséklet függvényében.

[wp_ad_camp_1]

Itt található 0w30 viszkozitású termék az alkatreszek.hu weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is ezt a típusú  motorolajat keresi autójához. A 0W30 osztályú motorolaj többfokozatú olaj. Ez azt jelenti, hogy jó áramlási tulajdonságokkal rendelkezik mind hideg, mind meleg üzemi hőmérsékleten. Erre azért van szükség, hogy nyáron és télen a motor optimálisan kenhető legyen az összes szükséges ponton. A „0W” a folyóképességet jelenti hideg hőmérsékleten (W = tél). 0W30 olajnál a határszivattyúzás hőmérséklete -40 ° C. Ebben a rendkívüli hidegben az olaj még mindig elég folyékony ahhoz, hogy el tudjon oszlani a motorban. A második „30” rész az olaj folyékonyságát írja le 100 ° C üzemi hőmérsékleten (a legtöbb motor üzemi hőmérséklete). A 0W30 olaj viszkozitása 100°C-on 9,3 – 12,4 mm²/s tartományban van. Ügyeljen autója gyártójának specifikációira, és csak akkor töltsön 0W30 olajat az autójába, ha azt engedélyezték.

0W-30 motorolaj

0W-30 motorolaj

Az összes 0W30 motorolaj amely nálunk kapható kiváló minőségű alapolajokból és adalékokból áll. A modern 0W30 olajokban szintetikus alapolajokat használnak, mivel azok hőállóbbak és hosszabb ideig stabilak. Optimális kopás- és korrózióvédelmet kínálnak, és hosszú élettartamot biztosítanak motorjának. Az olajok kiváló hidegindítási viselkedéssel rendelkezik -40 ° C-ig. Győzze meg magát a 0W30 olajokról. Weboldalunk segítségével ellenőrizheti, hogy autója melyik olajjal kompatibilis. 0W-30 alacsony viszkozitású olajat lehet használni, ahol 5W-30 vagy 10W-30 ajánlott. Amennyiben többet tudna meg nézzen be az alkatreszek.hu weboldalra.