iPhone XR áttekintés

Az iPhone XR már nem az Apple okostelefon-választékának „megfizethető” opciója, de ez nem jelenti azt, hogy a telefon már túltenne a legjobb telefonon. Míg az új iPhone SE koronája lehet a cég „megfizethető” választása, az iPhone XR továbbra is széles körben elérhető, modernebb, teljes képernyős kivitelben kapható, mint az SE.

[wp_ad_camp_1]

Az iPhone 12-es szériával, beleértve az iPhone 12 mini és az iPhone 12 Pro-t, ez nem a legújabb Apple okostelefon. De ez még mindig a vállalat eszközkészletének alapvető része. Az iPhone XR a dizájn szempontjából mégsem ugyanolyan, mint az iPhone SE, mivel megtartja a teljes képernyős kijelzőt és az Arcazonosító rést, míg az újabb SE visszatér a régebbi iPhone stílusú vaskos keretekhez a kijelző felett és alatt, egy középső gomb és Touch ID ujjlenyomat-leolvasóval. Ha szereti az iPhone XR készülékét, vagy fontolóra veszi az egyik megvásárlását, akkor tudnia kell, hogy a telefon megkapta a legfrissebb iOS 13 frissítést – ami azt jelenti, hogy ugyanazt a szoftvert futtatja, mint az iPhone 11 és az új SE.

iPhone XR

iPhone XR

Az Apple legújabb operációs rendszer-frissítése számos új funkciót hozott az iPhone XR-be, például a Sötét módot és az alkalmazások sebességének növekedését, ezáltal kihasználva iPhone-élményét. Az iPhone XS-hez képest az iPhone XR több szempontból is „leminősítés” volt, hogy alacsonyabb árat érjen el. Ennek ellenére számos olyan kulcsfontosságú funkció létezik, amelyek megegyeznek vele: az iOS 13 frissítése azt jelenti, hogy mindkét készülék ugyanazzal az operációs rendszerrel rendelkezik, és ezt a benne található erős A12 Bionic chipset is alátámasztja. Ugyanazokat az előlapi kamerákat és érzékelőket tartalmazza, mint az iPhone XS, és a kettős hangszórók továbbra is ugyanúgy néznek ki és ugyanott vannak. Míg az iPhone XR ugyanolyan „normál” objektívet kínál, mint az XS, hiányzik belőle a teleobjektív második érzékelője, ezért a kompenzációhoz szoftveres trükköket kell bevetnie.