iPad Pro 10.5 (2017) áttekintés

A 10,5 hüvelykes iPad Pro 2017-ben jelent meg, és ezzel a kiadással az Apple úgy döntött, hogy készít egy táblagépet, amiben minden bele van zsúfolva. A legjobb hangteljesítmény, a képernyő legmagasabb minősége és minden olyan tulajdonság, amely egy fémlemez falain belül összezsúfolható, megtalálható benne.

[wp_ad_camp_1]

Ez kétségkívül az az iPad, amelyet az Apple azért dobott piacra, hogy megvásárolja egy laptop helyett, ha nem akar fizetni egy új MacBookért. Ironikus módon az ár olyan, hogy – a szükséges kiegészítőkkel párosítva – nem áll távol egy ilyen eszköz költségeitől, de az iPad Pro egy kicsit mást kínál. Napjainkban csak néhány gyártó tesz sokat egy táblagép frissítéséért, mivel ezeknek az eszközöknek a felhasználási módja az évek során nem sokat változik, azon túl, hogy most laptop helyettesítőként szolgálhatnak. Az Apple viszont tényleg sokat ad a frissítésre. Ez azt jelenti, hogy az Apple az összes csúcskategóriás specifikációt betolta az iPad Pro-ba, és ez valóban különbséget jelent – de vajon ezek olyan dolgok, amelyek valóban lenyűgözik a fogyasztókat, és elegendő-e a magasabb ár megindokolásához?

iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5

Ha ismeri valamennyire az iPad készülékeket, akkor az új iPad Pro nem fog meglepetést okozni. Ugyanaz a lekerekített fémes hátlapja van (és most nincs műanyag kivágás a készülék tetején, ami javítja az esztétikát), és hihetetlenül könnyű a készülék mindössze 469 grammal. Még a csatlakoztatott intelligens billentyűzet mellett is szinte lehetetlen észlelni az új iPad Pro jelenlétét.  Mivel az alkatrészek kisebbek, több hely áll rendelkezésre a hangszórók számára, amelyek nagy rezonancia kamrákkal rendelkeznek az új iPad Pro-ból érkező hangok felerősítésére. Nagyon örülünk, hogy az Apple úgy döntött, hogy ezt megteszi, mivel ennek a táblagépnek a hangja szenzációs.