Indusztriális dekor elemek jó áron!

Az elmúlt néhány évben az indusztriális formatervezés egyre népszerűbbé vált, és könnyen belátható, hogy miért. A megjelenés azon alapul, hogy a régi világ varázsának legjobb aspektusait ötvözi a modern letisztultsággal. Lényegében ez a tökéletes kompromisszum.

[wp_ad_camp_1]

Indusztriális stílusú dekor elemek rendelhetőek a dodo.hu weboldalon ezért keressen fel minket, hiszen itt találhat tálakat, étkezőasztalt, asztali lámpát és komódot is méghozzá igen alacsony áron.  Az egyik első dolog, amit észrevesz az indusztriális terekkel kapcsolatban, hogy nincs sok merész elem bennük. Ehelyett ez a stílus a semleges árnyalatok kombinációjára támaszkodik a letisztult megjelenés érdekében. Ne feledje ezt, amikor kiválasztja a színpalettáját. Ennek ellenére nem minden semleges bútor mutat majd jól. A hagyományosan modern terek által keltett élességgel ellentétben az indusztriális enteriőrök általában inkább meleg és hívogató hangulatot árasztanak. Ennek oka, hogy ahelyett, hogy a fekete-fehér árnyalatokat részesítenék előnyben a kemény kontraszt létrehozása érdekében, különféle barnákat és bézseket tartalmaznak. Használja ezeket az árnyalatokat domináns színekként, más semlegesekkel, amelyek hangsúlyként szolgálnak. Ne felejtse el, hogy a természetes anyagok is semlegesnek számítanak. Fontolóra veheti a különféle fa-, kő- és fémdarabok beépítését is a dekor elemek által.

Indusztriális stílus

Indusztriális stílus

Az indusztriális terek a régi és az új keverékét jelentik. A kontraszt egyik legegyszerűbb módja a különböző típusú fa és fém egymás mellé helyezése, ehhez válasszon egy fa komódot és egy fém tálat kínálatunkból. Az új, teljesen kész tárgyak keresése helyett koncentráljon olyan bútorok keresésére, amelyek úgy néznek ki, mintha régebbiek lennének. Ez a viharvert megjelenés sokféleképpen érhető el. Amennyiben megtekintené indusztriális bútorainkat és dekor elemeinket, vagy rendelni szeretne keresse fel a dodo.hu weboldalt.