Immunerősítő szerek, gyógyszerek, természetes immunerősítők

Az immunrendszer a szervezet legfőbb védelmi vonala. Megvéd a betegségektől, úgy hogy elpusztítja a kórokozókat és a sérült sejteket.

[wp_ad_camp_1]

Immunerősítő szerek, gyógyszerek, természetes immunerősítők segítenek, hogy a szervezet öngyógyító képessége kifogástalan legyen, mivel minden nap komoly megterhelés éri. Ezekkel a támadásokkal szemben, egy bizonyos idő után, az immunrendszerünk alul marad, ezért mindig oda kell figyelni a támogatására. Gondoskodnunk kell a tápanyag-ellátottságáról. Ha az immunrendszerünk lassú, nem dolgozik rendesen, vagy teljesen összeomlik, akkor betegek leszünk. Ez megmutatkozik a vitamin vagy ásványi anyaghiányban, szervi problémában, cukorbetegségben, vírusos vagy bakteriális fertőzésben, és így tovább.

Immunerősítés

Immunerősítés

Ennek érdekében javasoljuk a természetes étrend-kiegészítők fogyasztását. Termékeink közt a legjobb minőségű immunerősítő készítményeket találja, mint például a Sambucol szirupok. Ez egy fekete-bodza kivonat, mely megőrzi a bodza természetes baktérium- és vírusellenes hatásait. A Méhpempő erősít, táplál, frissíti a memóriát, segíti a szervezet fejlődését.  A Goji bogyó támogatja a szervezet általános egészségét, a szív- és érrendszer működését, erősíti az immunrendszert. Az Olajfalevél a szervezet jobb ellenálló képességét biztosítja. A Noni-nak hagyományos fájdalomcsillapító és roboráló tulajdonságai ismertek. A Manuka méz, a hagyományos mézeknél jóval táplálóbb és intenzívebb baktériumölő hatással rendelkezik. A Grapefruit magokból készült cseppek elsőrangú fertőtlenítők, külsőleg és belsőleg egyaránt hatékonyak. További természetes immunerősítő szerekről olvashat, a www.immunerositok.com oldalon. Rendeljen termékeink közül, előzze meg az immunrendszere legyengülését, ami hangulata és közérzete romlását is eredményezheti.