Htc Duratiq 5 és 6

A DURATIQ 5 a legkisebb gép a HTC DURATIQ sorozatban. A DURATIQ 5 ultrakompakt és nagy teljesítményű csiszoló minden típusú csiszoláshoz, különféle környezetekben, és 2,2 kW vagy 4,0 kW változatban kapható.

[wp_ad_camp_1]

Htc Duratiq 5 vár minden kedves érdeklődőt az epo-trend.hu weboldalon, tehát ha a gépbérlés érdekelné, mert nem szeretne saját gépre költeni, akkor itt a helye nálunk.  Csakúgy, mint a nagy modelleknél, a gépet intuitív digitális kezelőpanellel látják el, amely biztosítja a gép teljes teljesítményének maximalizálásához szükséges összes irányítást és pontosságot. Az csiszolófej és az elektromos burkolat porálló kialakítása, valamint a nagy igénybevételű alkatrészek pontossága nagy megbízhatóságot és megnövelt csiszolási pontosságot biztosít. Az alváz könnyen leválasztható a csiszoló fejéről és a szállítás előtt leszerelhető súlyokról. A DURATIQ 6 egy teljesen új platformgenerációra épített csiszoló, amelynek középpontjában az üzembiztonság, a pontosság, az irányítás és a teljesítmény áll. Többek között a gép rendelkezik egy teljesen új és intuitív digitális kezelőpanellel, valamint ugyanolyan intelligens távirányítóval.

Htc

Htc

A csiszolófej és az elektromos burkolat teljesen porálló, miközben javítja a csiszolás pontosságát. A kiegyensúlyozott futómű kialakítás megkönnyíti a DURATIQ 6 kezelését, szuper ergonómiával és biztonsággal. Válassza ki az igényeinek megfelelő modellt, felszerelést és kiegészítőket. Két méretben kapható. 28 konfigurációval rendelkezik, tehát végtelen lehetőségek állnak rendelkezésre ha kibérli a gépet. Amennyiben többet tudna meg erről vagy mindenképp bérelni szeretne keresse fel weboldalunkat az epo-trend.hu-t, és itt megtalálhatja elérhetőségeinket, ha bármikor kérdéseket tenne fel nekünk.