Horvátországi szállás közel a tengerparthoz

A többség alig várja, hogy újra nyár legyen és a tengerparton lazíthasson egy hideg itallal a kezében. Az egyik legkedveltebb nyaraló desztináció egyértelműen Horvátország. Egyrészt közelsége miatt, másrészt egyáltalán nincsenek elszállva az árak!

[wp_ad_camp_1]

Horvátországi szállás kapcsán általában még a keresgélés előtt megfogalmazódik pár igény. Ilyen például, hogy a konyha felszerelt legyen, ne kelljen evőeszközöket és tányérokat vinni és lehetőleg legyen kávéfőző, másrészt nem árt, ha van WiFi, valamint lehessen hol parkolni. Szerencsére van olyan apartman, még pedig Vir szigetén, ami tökéletesen megfelel a fenti kritériumoknak, sőt jóval többet is nyújt ezeknél. A Vir szigetén található apartmanok magyar tulajdonossal rendelkeznek és teljesen felszereltek. Egész évben, így ünnepnapokkor is várják a látogatókat, így a tengerparton akarná tölteni akár a húsvétot vagy a karácsonyt, arra is van lehetőség. Akár egy teljes apartmant is le lehet foglalni tizenkét főre, így nagycsaládosok és baráti társaság is együtt tudnak lenni.

Horvátországi szállás

Horvátországi szállás

Az apartmanok rendkívül közel vannak a tengerhez, ami lassan mélyül, ezért gyerekek számára is ideális. A kertben grillezésre és bográcsozásra is van lehetőség, további a teraszról csodálatos kilátás nyílik, olyannyira, hogy a napfelkeltét is tökéletesen lehet látni. A nyitott ablakon keresztül a tenger zúgása kiválóan álomba tudja ringatni! Ha azt szeretné, hogy nyaralása tökéletes legyen, akkor érdemes ellátogatni a horvatnyaralo.hu weboldalra és bővebben tájékozódni az apartmanokat illetően! A horvatnyaralo.hu weboldalon számtalan kép várja, amiknek köszönhetően teljes képet fog kapni arról, hogy milyen a nyaraló és a környék! Ezenkívül elérhetőséget is a weboldalon talál!