Hólánc mind a négy kerékre

Ha hóláncot használunk havas, jeges és jégbordás úton, az az egyetlen biztosítéka a biztonságos utazásnak. A két hóláncot mindig a meghajtott kerekekre kell felszerelni. Webáruhzáunk, az alkatreszek.hu kínálatába mindenféle autómárkához találhat megfelelő hőláncot méghozzá igen kedvezményes áron.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi hólánc felszerelése mind a négy kerékre akkor szükséges, ha az útviszonyok nagyon zordak, illetve négykerék meghajtású személyautóknál is ajánlott. Felszerelésük gyakran eltér márkától és típustól is, de minden nálunk kapható hólánchoz adunk használati utasítást is. A hólánc felszerelése után 50 km-t követően kell megerősíteni a helyreigazodott láncokat, és nem ajánlott 50 km/h sebességnél többel haladni, valamint ha olyan utakra megy, ahol el van tisztítva a hó, akkor szerelje le a hóláncot. A Snowfox és az Európa a két legolcsóbb hólánc típus. A biztonságos közlekedés érdekében tehát elengedhetetlen a hólánc használata, ráadásul vannak olyan helyek, ahol kötelező is a használata.

Hólánc

Hólánc

A sítelepeken a látogatókat gyakran már figyelmeztetni sem kell, hiszen tudják, hogy bizonyos utakra kötelezően hóláncot kell használniuk, főleg Ausztriában és Szlovákiában, ott szinte mindenhol kötelező a hóláncok használata. Ha van egy közúti ellenőrzés, akkor nagyobb összegekbe is kerülhet az a döntés, ha nem tesz fel hóláncot. Amennyiben a továbbiakban is szívesen olvasna a hóláncokról, vagy esetleg megtekintené a teljes alkatrész kínálatot, akkor mindenképp megéri fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, és itt az árakról, valamint a szállításról is többet tudhat meg. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik termékkel kapcsolatban, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.