Hol tájékozódhat a lökéshullám terápia ára kapcsán?

A lökéshullám terápiáról és annak tagadhatatlan előnyeiről egyre többen hallanak. Nem csak a kezelés kapcsán merülnek fel kérdések, hanem rendszerint az ár is foglalkoztatja az érdeklődőket. Az alábbiakban megosztjuk, hogy hol érdemes tájékozódni az árak, elérhetőség és egyéb hasznos információk kapcsán!

Lökéshullám terápia ára, illetve minden fontos információ megtalálható a lökéshullám-terápia.hu weboldalon! A lökéshullám terápia népszerűsége leginkább abban rejlik, hogy a műtéti eljárásokkal szemben, nem terheli meg a szervezetet, továbbá az alkalmazást követően nem jelentkezik semmilyen mellékhatás. A mozgásszervi betegségekben küzdők számára a lökéshullám terápia kiváló alternatíva. Ajánlott azok számára, akik krónikus fájdalommal küzdenek az életkoruk vagy munkájuk miatt. A lökéshullám terápia hatásos lehet az olyan panaszokkal szemben, mint a boka fájdalom, a vállfájdalom, Achilles ín fájdalom, izomgörcsök és húzódások, talp és sarokfájdalmak, illetve térd és csípőfájdalmak. A kezelés során a mechanikus hullámok a szövetekbe jutnak és radiális irányba terjednek, aminek következtében a kezelt területen serkentik a vérkeringést.

Lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia

Fontos, hogy ne várd meg, amíg a fájdalom már-már elviselhetetlenné válik, mindenképp kezdj el időben foglalkozni a problémával. A lökéshullám terápia enyhe szúró szerű apró lökésekből álló elektromos kezelés. Nem fájdalom mentes, de nem is elviselhetetlen fájdalommal járó. A gyógyulás érdekében, a későbbi fájdalommentesség tudatával ez a minimális fájdalom elviselhető. Természetesen sok függ a beteg fájdalomtűrő képességétől is. A kezelés száma a fennálló problémától és a betegtől függ. A kezelések közt két-három napnak kell eltelnie, tehát hetente két alkalommal ajánlott a kezelés.