Hol szállhat meg a Bahama-szigeteken: A legjobb helyek és szállodák

Hivatalosan a Bahama-szigeteki Nemzetközösség néven ismert, ez a 700 szigetből álló atlanti szigetcsoport Kubától északra és az Egyesült Államok Florida államától keletre található. Már a „Bahama-szigetek” elnevezés a paradicsom vízióit varázsolja nekünk – fehér homok, pálmafák és türkizkék tengerek – és ezek boldogítanak minket igazán.

[wp_ad_camp_1]

Manapság a Bahamákat alkotó több száz szigeten léteznek városok. Némelyikük rendelkezik minden kényelemmel, amire csak szüksége lehet, különös tekintettel a tengerparti kiruccanásra, búvárüzletekkel és gyorséttermi helyekkel, amelyek egyes helyeken a kényelem és a trópusi kirándulás tökéletes keverékét jelentik. A lenyűgöző szállodák és a modern üdülőhelyek azt jelentik, hogy soha nem kell megerőltetnie magát. Nassau a Bahama-szigetek szigetcsoportjának fővárosa. Modernebb, mint egy városi központ, és bárhol máshol a Bahama-szigeteken, de vannak olyan történelmi épületek is, amelyek a brit gyarmati múltra reflektálnak. Az Új Providence-szigeten található Nassauban a nemzetközi járatok többsége leszáll, és sok turista innen indul a Bahama-szigetekre.

Bahama-szigetek

Bahama-szigetek

Nassauban található a Cable Beach, ahol napozhat, sznorkelezhet vagy csobbanhat a tengerben. Ez a település lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy megtehessék az összes szokásos dolgot, amelyet a tengerparti nyaraláshoz társítottak, ugyanakkor könnyen elérhetőek a nagyszerű bevásárlóközpontok, éttermek és bárok, valamint a golfpályák és múzeumok is. Ha Nassauban találunk szállást, számos szálláslehetőség kínálkozik, a csúcskategóriás üdülőhelyektől az olcsóbb fogadókig. The Cove at Atlantis – Az óceán témájú Atlantis Paradise Island legrangosabb címe, a fényűző Atlantis Cove egy idilli szabadtéri előcsarnokkal fogadja a vendégeket. Az üdülőhely víziparkja és a 20 plusz étkezési lehetőség mellett az itt tartózkodó vendégek exkluzív hozzáférést kapnak egy privát, fehér homokos parthoz és egy kizárólag felnőtteknek szóló medencéhez.