Hol készíthetőek a legszebb fotók Romániában?

Románia a csodák országa: mesebeli kastélyok, évszázados fellegvárak, fantasztikus utak és lenyűgöző tájak, amelyek mesés anyagot biztosítanak a fotózáshoz. Ezeknek a tökéletes helyeknek a szépsége arra ösztönzi majd, hogy még tovább utazzon az országban.

[wp_ad_camp_1]

A kanyargós Transfăgărășan út áthalad Románia legmagasabb hegyein. A Transfăgărășanon való áthaladás egy látványos utazás, melyet félelmetes látványvilággal vesz körbe, és itt-ott nyugodtan megállhat, hogy fényképezőgépével lekapja a csodákat. A Tündér-völgyi agyagkastély látszólag egy  tündérmeséből lépett ki, így ha ellátogat ide, biztosan elbűvölő képeket készíthet. Ha a Hobbit rajongója, biztosan szeretni fogja a Hobbit szerű otthont Románia szívében, a Kárpátok nyomában, melyet lélegzetelállító természet vesz körül. Gondoljon csak a csodálatos fényképekre, amelyeket megoszthat majd az Instagramon. A kastélyt egy házaspár építette fel saját otthonából Nagyszeben közelében.

Transfăgărăș

Transfăgărăș

A segesvári fellegvár látogatása olyan, mintha visszamenne az időben. Színes utcái és elbűvölő légköre mindenkit lenyűgöz, és garantáltan nem fogja abbahagyni a kis házak, macskaköves utcák és gyönyörű tornyok fényképezését. A Fekete-tenger gyöngyszeme, a Gura Portitei egy kicsi, gyönyörű üdülőhely, homokos partokkal, kristálytiszta vízzel és békés hangulattal. Ez a tökéletes hely, hogy elmeneküljön a tömegből és lazítson egy kicsit, ráadásul csodaszép képeket készíthet itt. A romániai idilli helyek közül Szeben talán a legszebb, hiszen gyönyörű terekkel és lenyűgöző épületekkel büszkélkedhet. A reneszánsz, a barokk és a gótikus építmények kombinációja díszíti a régi központot, amely nagy múzeumokkal, éttermekkel és teraszokkal vár mindenkit. Nincs olyan sarok a városban, ami nem érdemel egy fotót.