Hol érdemes megszállni Florida Keys városában?

Trópusi szigetek, fehér homok és a világ harmadik legnagyobb korallzátonya: Florida Keys természeti szépsége generációk óta ezekkel csábítja az utazókat.

Florida Keys egy látszólag soha véget nem érő korall-cay-szigetcsoport, amely Florida déli csúcsától 120 mérföldre választja el az Atlanti-óceánt a Mexikói-öböltől. Keys-nek, amely Kubától mindössze 90 mérföldre van, saját kultúrája van. Töltse napjait a szigeteken, merüljön el egy napfényes tájban, csobbanjon szikrázó homokos partokon, kalandozzon a mangrove ragacsos melegében, vagy egyszerűen csak pihenjen a trópusi hőmérsékletben. A szigetország lenyűgöző víz alatti tájnak ad otthont az 1700 szigeten, és búvárkodási lehetőségek is vannak, és a tengeri élőlények változatosak a védett zátonyok körül. Válassza az izgalmas útvonalat Keys felé, és menjen végig a híres festői tengerentúli autópályán, majd használja autóját, hogy a saját tempójában körbejárja a szigeteket.

Florida Keys

Florida Keys

Mindössze 4 mérföld hosszú és 1 mérföld széles, a nyugodt Key West a sziget életmódjának megtestesítője. A művészi, furcsa és szórakoztató Key West régóta menedékhely azok számára, akik szeretnének pihenni és élvezni az életet. A trópusi sziget lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy megpihenjenek, így eltöltheti idejét az érdekes környékeken kóborolva és jeges kávét kortyolgatva elbűvölő kávézókban, vagy napozhat a strandokon. Akár vízparti horgászatra is ki lehet menni. Könnyű körbejárni a szigetet – ragadjon kerékpárt, és nézze meg a látnivalókat a csendes utcák pedálozásával, vagy busszal és esetleg villamossal. Az Egyesült Államok kontinentális részének legdélebbi pontjának otthona, a Key West-i szállások általában mindig a tengerre néznek. A pénztárcabarát éjszakai alváshoz választhatja a sziget egyik kempingjét. Van néhány elfogadható árú középkategóriás vendégház a szigeten, valamint néhány drágább üdülőhely közül válogathat.