Hogyan töltsünk néhány hetet Brazíliában?

Brazília kiterjedt dél-amerikai nemzet változatos kulturális hatásokkal és látványos természeti szépségekkel. Ez a mintaútvonal több hét eltöltésében segít a világ legtöbbet fényképezett természeti csodáit, fehér homokos strandjai és történelmi emlékeivel együtt.

A világ esőerdőinek egyharmadával és hatalmas tengerparttal büszkélkedhet Brazília, ezért tökéletes úti cél azok számára, akik szeretnek mindent felfedezni a szabadban. Természeti szépsége mellett Brazília gazdag történelmével is rendelkezik, amely lenyűgöző építészetén és világszínvonalú múzeumjain keresztül megtapasztalható. Brazília híres zenéje, ételei és művészete tölti be az utcákat a számos szabadtéri piacot és fesztivált amelyek egész évben zajlanak. Kezdje brazil vakációját Foz do Iguaçu nyüzsgő, multikulturális városában való tartózkodással. Az Argentínával határos, a brazil Paraná államban található Foz do Iguaçu a legismertebb a határa mentén zuhogó óriási vízesések hálózatáról. Három éjszakás tartózkodást ajánlunk Foz do Iguaçuban, hogy gyaloghíddal és hajóval bejuthassunk az Iguazu Falls Nemzeti Parkba, és az argentin oldalról is megnézhessük a vízesést. Ne hagyja ki a Parque Das Aves-t, ahol olyan hihetetlen madarakat ismerhet meg, mint a tukán, ara, kazuár és rózsaszín flamingó.

Brazília

Brazília

Foz do Iguaçuból a brazíliai útiterv keletre viszi Curitiba nagyobb városába. Régóta Brazília fontos gazdasági központja, Curitiba olyan felújított történelmi építészettel büszkélkedhet, mint a régi városháza és a Largo da Ordem gyarmati épületei. Vasárnaponként nyüzsgő kézműves piac több mint 1000 árussal várja a Largo da Ordem és a Praca Garibaldi régi macskaköves utcáin. A Museu Oscar Niemeyer művészeti kiállításait is megtekintheti, egy hihetetlenül modern és egyedi épületben, amely szem alakú.