Hogyan rendezzünk tábortüzes bulit tizenéveseknek?

Minél idősebbek a gyerekek, annál inkább válnak a bulik olyan alkalmakká, ahol együtt szeretnének lógni. Szerencsére nem veszítik el teljesen a szórakozáshoz való kedvüket csak azért, mert pár évvel idősebbek. Rengeteg mód van arra, hogy szabadtéri csoportos szórakozást teremtsen növekvő tinédzserének. A tizenévesek végre elérték azt a kort, amikor a sötét inkább szórakoztató, mint ijesztő, és az éjszakai kint ácsorgás új módokat kínál a csoport szórakoztatására.

Szóval miért ne alakíthatná a terasz tűzterét a következő tinédzserparti középpontjává? Ez a buli alkalmas születésnapi máglya ünneplésére, csapatösszejövetelre, klubtalálkozóra vagy bármely más olyan alkalomra, amikor a tinik szeretnének együtt lógni. Szüksége lesz egy központi tűzrakóhellyel ellátott teraszra, amely a parti tevékenységeinek központjává válhat. Elegendő székre lesz szüksége vendégeinek, hogy leülhessenek, cseveghessenek és pihenhessenek az eseményen. Mindig célszerű a tűzoltó készüléket megtartani extra biztonsági intézkedésként. Ügyeljen a biztonságos viselkedésre a tűz körül. Nem akarja, hogy a tinédzser úgy érezze, hogy megfullad, ezért ügyeljen arra, hogy teret adjon neki, hogy meghozhassa saját döntéseit, és élvezze a bulit. A tinédzserek időnként elég éretten viselkedhetnek, így biztonságban érzi magát, ha felügyelet nélkül hagyja őket, de ne feledje, hogy ön milyen volt, amikor tinédzser volt.

Tábortűz

Tábortűz

Ideális esetben minden vendégnek van egy hosszú mályvacukros sütővillája. Ha nem találja ezeket a villákat, vagy valami gazdaságosabbat szeretne használni, használhat fa pálcákat. Két méter hosszúságúra kell vágni, és a buli előtt legalább egy órára vízbe kell áztatni, nehogy meggyulladjanak. Ez nem lenne igazi tiniparti zene nélkül, ezért vonja be tinédzserét egy zenei lejátszási lista létrehozásába a bulihoz. A lista tartalmazza kedvenc dalait és a barátai által élvezett populáris zenéket.