Hogyan lehet eltávolítani a rozsdafoltokat a WC-kből, kádakból és mosogatókból?

A rozsda és a fürdőszobai berendezések egyéb foltjai a keményvíz ásványi anyagok lerakódásaiból származnak. Ez nyilvánvalóbb lehet azokban az otthonokban, ahol kútvizet, vagy magas vártartalmú városi vizet használnak.

[wp_ad_camp_1]

A foltok előfordulhatnak a rozsdás horganyzott vasvízcsövekből, amelyek szivárognak a mosogatóba, a hibásan működő WC-alkatrészek szivároghatnak a WC-csésze hátuljába, vagy egy fém tárgy is szivároghat, amelyet nedves felületen hagynak. Ezeket a rozsdafoltokat nehéz eltávolítani. A krónikus festés visszafordíthatatlan lehet, mivel a rozsda belemarhatta magát a porcelánba. A legtöbb rozsdafoltot azonban a megfelelő termékekkel sikeresen eltávolíthatjuk. A szokásos WC-kagyló tisztítószerek, klóralapú tisztítószerek nem lesznek hatásosak a rozsdafoltokra. Megpróbálhatja természetes úton eltávolítani a kemény vízfoltokat ennek ellenére. Meg kell tanulnia, hogyan lehet eltávolítani a rozsdafoltokat ezekkel a rozsdaproblémákra szánt kereskedelmi tisztítószerekkel. A ShawsPads egy egyszerű, biztonságos és hatékony vegyszermentes megoldás a WC-gyűrű foltok és a rozsdafoltok eltávolítására.

Rozsdafolt

Rozsdafolt

A párnák biztonságosak a szeptikus rendszerek számára, de a termék működéséhez egy kis zsírt is kell használni. Vásárolja meg a párnákat és az opcionálisan rögzíthető műanyag fogantyút. A fogantyú megkönnyíti a betét elhelyezését a WC pereme alatt. Nedvesítse meg a betétet, és rövid, erőteljes mozdulatokkal dörzsölje meg a rozsdás területet. A párna eltávolítja a porcelánról a vízkövet és a rozsdát. A súrolás befejezése után öblítse le a területet tiszta vízzel. Nedvesítsen meg egy habkő rudat folyó víz alatt, majd dörzsölje oda-vissza a folton. Ez a dörzsölés olyan habkőpépet hoz létre, amely tisztítja és polírozza a felületet. A párna és a habkő is hatékonya megoldást jelent tehát.