Hogyan lehet dolgozni hajón?

Egy hajós munka keretében lehetőség nyílik bejárni az egész világot. Ezek az óceánjáró, illetve tengerjáró hajók az év minden időszakában közlekednek, és a világ számos pontján megfordulnak. Amennyiben valaki szeretné bejárni a világot, és még emellé pénzt is szeretne keresni, a hajós munka nagyszerű lehetőséget kínál minderre.

[wp_ad_camp_1]

A tengeri hajós munka tehát olyan nagyszerű lehetőséget biztosít, melyet egy másik munka sem nyújt. A hajókra mindig szükség van személyzetre is. Attól függően, hogy főként angol vagy pedig német nyelvű utasokat szállít, a személyzetnek is beszélnie kell az adott nyelven.

Sokan gondolkodnak el a tengeri hajós munka kapcsán, hogy mennyi a napi munkaidő. Nem titok, hogy a tengeri hajós munka során akár napi 12-15 órát is kell néha dolgozni, ám aki világot szeretne látni, és vágyik a különféle kalandokra, melyeken részt vehet a tengeri hajós munkának köszönhetően, garantáltan megéri belevágnia.

Tengeri hajós munka

Tengeri hajós munka

De mikor is lehet tengeri hajós munkára jelentkezni? A tengeri hajós munkára egész évben lehet jelentkezni, hiszen a hajók többsége az év minden napján közlekedik. Vannak olyan hajótársaságok, amelyek Magyarországra látogatnak, és interjúkat tartanak, hogy személyzetet toborozzanak, de olyanok is léteznek, melyek közvetlenül a Crew Agency irodájához fordulnak, amikor a leendő személyzetüket keresik. Ez utóbbi esetében az adatbázisból válogatnak a jelentkezők közül. Ezután 1-3 héten belül már el is kezdhet dolgozni a jelentkező.

Ha Ön is szeretne tengeri hajós munkát vállalni, a crew.hu internetes oldalon lehetősége van regisztrálni a Crew Agency adatbázisába, hogy néhány héten belül már egy hajón dolgozhasson, és körbeutazza a világot. A Crew Agency honlapjára ellátogatva megtekintheti, hogy milyen álláslehetőségek vannak, illetve hogy melyikhez milyen tapasztalatra van szüksége.