Hivatalos fordítás jó áron

Már nagyon untam azt a helyzetet, hogy napi 8-10 órát dolgozom, mégsem vagyok kellőképpen megfizetve, míg a főnök csak a lábát lógatja a hatalmas székében. Ezért megfogadtam a haverok tanácsát és meglátogattam őket Londonban, hogy láthassam hogyan is élnek. A helyzet Nyugat-Európában sokkal jobb, mint itthon, ezért összeszedtem a papírokat és kerestem egy fordító irodát. A választásom a linguarium.hu-ra esett.

[wp_ad_camp_1]

Hivatalos fordítás jó áron elérhető csakis a linguarium.hu weboldalon, ahol máris árajánlatot kérhetsz. Az ottani fordítók angol nyelvre vállalnak magas minőségű államilag elismert fordítást a következő dokumentumok alapján: jegyzőkönyvek, cégkivonatok, adóbevallások, társasági szerződések, diplomák, alapító okiratok, igazgatói kinevezések, lemondások, mérlegek, bejegyzési és járulék igazolások, bírósági iratok stb. Érdemes nekivágni ennek még akkor is ha sok papírmunkával jár, hiszen Nyugat-Európában még a pincérek is többet keresnek mint például az itthoni szakmunkások, akik sokkal keményebben dolgoznak. Egy angol fordítás most sokkal kifizetődőbb lehet, hiszen a későbbiekben is szükség lehet majd rá.

Fordítás

Fordítás

Amennyiben többet szeretnél megtudni a hivatalos fordításokról, vagy netán bővebben szeretnél olvasni más fordítási szolgáltatásokról, mindenképpen látogasd fel a linguarium.hu weboldalt, hiszen itt mindent megtudhatsz a részletekről. Ha kérdéseket tennél fel a fordításokkal kapcsolatban ezt is megteheted, tehát ne habozz sokat. Vedd fel a kapcsolatot még ma a fordító irodával az office@linguarium.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatod akár a 36 1 486 0508 telefonszámot és az iroda azonnal felveszi veled a kapcsolatot. Árajánlat kéréshez csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz az Árajánlat menüpontra és megadod nekünk a szükséges adatait.