HGTV teljes műsorújság az interneten

A HGTV (a házi és kerti televízió rövidítése) a Discovery kertészeinek és barkácsolóknak szánt tévécsatornája. 1994. december 1-jén indult az Egyesült Államokban. Magyarországon 2020. január 1-jén indult a DIGI kínálatában, először kísérleti jelleggel angol nyelven, majd 2020. március 30-tól magyar szinkronnal.

[wp_ad_camp_1]

HGTV teljes műsor vár mindenkit a musor.tv weboldalon, tehát ne habozzon, keresse fel weboldalunkat ha mindenképpen meg szeretné tudni, hogy ma vagy a hétvégén milyen műsorokat nézhet a csatornán. 2019 májusi indulása óta a HGTV három hónapos tartalmi blokkja a TLC-n átlagosan 75 százalékkal növelte a nézőszámot, megerősítve a TLC pozícióját az életmód- és szórakoztató csatornák között. A figyelemre méltó eredmények miatt a Discovery ezután úgy döntött, hogy 2019 végéig folytatja a HGTV blokkot, így a TLC nézői továbbra is élvezhetik a legjobb otthoni felújítási és álomház-keresési sorozatokat. 2019 májusában a csatorna három kedvenc sorozata, az Upgrades, a Lottery Apartment és a House Hunters nagy sikerrel szerepelt a TLC-n. A TLC-n futó, szombati HGTV-műsor átlagos nézettsége 2019 májusa és júliusa között 75 százalékkal volt magasabb, mint az előző három hónapban.  Az átlagos nézettsége a 18–49 éves női nézők között oszlott el.

HGTV

HGTV

Az eredmények megerősítették a HGTV egyedülálló helyzetét a valóságalapú tartalmakban az otthon felújításával és az ingatlanokkal kapcsolatban, és lendületet adtak a csatorna gyorsított európai bevezetési tervének. Az önálló csatorna kezdetéig a HGTV blokk hétköznap 13:00 órakor, szombaton 14-18 óra között volt látható a TLC-n. Ha ön is szereti ezt a csatornát és megtekintené, hogy kedvenc műsorai hány órakor kezdődnek, keressen fel minket bátran a musor.tv weboldalon és itt mindent megtudhat.