Hatásos koffein sampon nőknek, koffeines sampon hajhullásra

A koffein jótékony hatásairól már számos cikk született. Vannak, akik enélkül képtelenek reggel felébredni. Ugyanakkor a koffein nem csak egy csésze kávéban fejtheti ki jótékony hatásait.

[wp_ad_camp_1]

Hatásos koffein sampon nőknek, koffeines sampon hajhullásra – Számos embernek a reggeli kávé jelenti a napindítót. Vannak, akik enélkül el sem tudják képzelni a reggelt. Nem csoda, hisz a koffein hatására sokkal könnyebb elviselheti a mindennapi mókuskereket. A koffein elfogyasztása után bejut a véráramba és összehúzza a vérereket, valamint az adenozint is befolyásolja, ami a fáradtságot, álmosságot és ébrenlétet szabályozza. A koffein ezt az anyagot blokkolja. Ugyanakkor nem csak a kávézók és a kávéfogyasztók rajonganak érte, hanem a gyógyszeripar és a szépségipar is szereti jótékony hatásának köszönhetően. Főleg a fejfájás csillapítására tökéletes. A koffein jótékony hatásait a Krémpatika szakértői is felismerték és ez egy kiváló termék létrejöttéhez vezetett.

Koffeines sampon hajhullásra

Koffeines sampon hajhullásra

A koffein tartalmú sampon igazi áldás számos nőnek, hisz csökkenti a hajhullást. A hajhullást sok férfi is igen nehezen viselik, azonban a nőket ez még inkább megviseli, akár komoly önbizalomhiányhoz is vezethet. A Krémpatika koffein tartalmú samponja a hajmosás során a hajhagymákig eljut és kifejti maximális hatását. Az aktív szénnek köszönhetően a szőke hajú hölgyek számára is tökéletes, mivel nem színezi a hajat. E-vitamint is tartalmaz, ami a haj legfontosabb vitaminja, ami fokozza a hajnövekedést és megakadályozza a hajhullást. Tartalmaz még ricinus olajat, valamint növényi keratint a töredezett hajszálak számára. A legjobb hatás érdekében legalább két percig a fejbőrön kell hagyni. Bővebb információkért látogasson el a krempatika.hu weboldalra.