Hasplasztika a Széptest Plasztikai Sebészetnél

Amennyiben vissza szeretné nyerni lapos hasát, a legjobb megoldás a Széptest Plasztikai Sebészet, ahol Dr. László Zsolt plasztikai sebész mindent megtesz azért, hogy ön visszanyerje tökéletes alakját. Dr. László Zsolt Magyarország egyik legismertebb plasztikai sebésze, aki rendkívül tapasztalt csapattal dolgozik, így ha hasplasztikára van szüksége, bízza rá magát bátran.

[wp_ad_camp_1]

A biztonságos hasplasztika folyamata semmiképp sem zökkenőmentes dolog, és nem szánja rá könnyen magát az ember, de a tökéletes alakért ez is bevállalható, és dr. László Zsolt kezében garantáltan biztonságban van. Dr. László Zsolt 1992-ben szerezte diplomáját a SOTE Általános Orvosi karán, 2005-től pedig a Szent János Kórház Sebészeti Osztályán praktizál, mint részmunkaidős főorvos. Így közel 20 évnyi tapasztalattal, nem nehéz kijelenteni, hogy ő Magyarország mai egyik legmegbízhatóbb plasztikai sebésze. A Széptest Plasztikai Sebészetnél történő hasplasztikai beavatkozásai úgy mennek végbe, hogy az ingyenes konzultáció keretein belül a leendő páciens kellemes környezetben elmondhatja, hogyan és milyen mennyiségben szeretne változtatni hasán.

Hasplasztika

Hasplasztika

Aztán végeznek egy vizsgálatot, ami alapján együtt megkeresik a legjobb megoldást a problémára, és egy látványterv segítségével dr. László Zsolt bemutatja, hogy mi fog történni a haplasztikai műtét alatt. A műtét után ajánlott még 2 napig a klinikán maradni, 3-4 nappal azután pedig megejthető az első kontroll. Amennyiben ön is ilyen hasplasztikai műtétre vágyik, további információkat a szeptest.com weboldalán találhat, vagy kérdéseivel küldjön e-mailt az info@szeptest.com e-mail címre és barátságos ügyfélszolgálatunk minden kedves leendő páciens rendelkezésére áll. Ha máris időpontot szeretne kérni dr. László Zsolttól, tárcsázza a +36 30 829 60 59 telefonszámot.