Hálózati vízszűrő hatékony vízszűrő technológiával

Mondhatni a csapból is az folyik, hogy mennyire fontos a megfelelő, mennyiségi folyadékfogyasztás. Ugyanakkor a csapvíz a legtöbb ember számára egyáltalán nem szimpatikus opció, különösen, ha a víz kellemetlen ízű vagy illatú.

Hálózati vízszűrő alkalmazása a legtöbb háztartásban igazán jó döntés. Habár Magyarországon nincs ok panaszra, már ami a víz minőségét illeti, azonban tagadhatatlan, hogy sok esetben a csapvíz kellemetlen illatú vagy ízű, ami a benne lévő szennyeződéseknek és káros anyagoknak köszönhető. A Wellnet víztisztítói magas minőségben, hatékonyan tisztítják meg a vizet a különféle szennyeződésektől. A Wellnet hálózati vízszűrője az egyik legnépszerűbb termék, mivel nincs szem előtt, így helyet sem foglal. A hálózati vízszűrőt a mosogató alá kell beszerelni. Ettől nem kell megijedni, ugyanis egyáltalán nem bonyolult, így különösebb szaktudásra sincs szükség a beszereléshez. A hálózati vízszűrő két fokozatban tisztítja meg a csapvizet. Az első fokozatban a lebegő anyagok kerülnek megszűrésre. A második fokozatban pedig az aktív szén adszorbeálja az íz- és szagrontó vegyületeket, a halogénezett metánszármazékot és az aktív klórt.

Hálózati vízszűrő

Hálózati vízszűrő

A Wellnet víztisztítók mindegyike az Országos Közegészségügyi Központ Országos Környezetegészségügyi Igazgatóság Vizsgáló Laboratórium által bevizsgált, továbbá forgalmazásra ajánlott készülék. A Wellnet vízszűrők esetében három lépcsős vízkezelési technológia biztosítja a teljes tisztaságot. Ezek a mechanikai szűrő, az aktív szén és az impregnált szűrő. A hálózati vízszűrő beüzemelése kapcsán számos hasznos információ található a Wellnet weboldalán. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni a hálózati vízszűrő kapcsán, akkor látogass el a wellnetviztisztito.hu webáruházba!