Ha munkára van szükséged, látogass el a www.jobtain.hu weboldalra!

A legtöbb dolgozni vágyó a munka keresés folyamatát egy körülményes, magányos, kétségekkel teli procedúraként jellemzi. Holott van segítség a témában! Akár munkát keresel, akár munkaerőre van szükséged, érdemes ellátogatni a jobtain.hu weboldalra!

www.jobtain.hu – A Jobtain HR Szolgáltató Kft közel két évtizede segíti a munka keresőket. Ráadásul mindezt embercentrikus módon. Ha nem csak egy esetszám vagy egy arcnélküli szó szeretne lenni, akkor azt javasoljuk, hogy kérje a Jobtain csapatának segítségét. A cég Erdélyben, Kárpátalján és Magyarországon van jelen. A Jobtain HR Szolgáltató Kft legfőbb szolgáltatása a munkaerő kölcsönzés, mely a munka keresők és munkáltatók számára is több szempontból előnyös. A munkaerő kölcsönzés esetében az adminisztrációval, toborzással, bérszámfejtéssel, valamint a be-, illetve kilépéssel kapcsolatos időbeli és anyagi terhek egyaránt csökkennek. A munkavállalók számára, különösen, ha a Jobtain segítségével helyezkednek el, akkor biztosan minden törvényes keretek között történik, tehát teljes mértékben bejelentve fogsz dolgozni és az elvégzett munkáért cserébe, beleértve a túlórát is hiánytalanul és időben meg fogod kapni a béred.

Jobtain

Jobtain

A Jobtain készségesen segít a belépéssel kapcsolatos adminisztrációk kapcsán is. Ha szállást biztosító pozícióról van szó, akkor az ingyenes szállásoltatást is intézi a Jobtain. Természetesen nem a legutolsó, lepukkant szállásról van szó, hanem egy kényelmes, megfelelő szálásról, hiszen a Jobtain munkatársai tökéletesen tisztában vannak vele, hogy a munkavállaló a munkán kívüli szabadideje jelentős részét a szálláson tölti. A Jobtain a munka megkezdését követően is tartja a kapcsolatot a munkavállalóval, aki így nem marad magára, felmerülő kérdéseivel lesz hova fordulni.