Győri szállások olcsón!

Ha kényelmes, tágas, de mégis megfizethető szállást keres, nézzen be a Győri Etalon hotelbe, ahol jobbnál jobb ajánlatokkal és szobákkal várjuk vendégeinket. A hotel kellemes környezetben található, könnyen megközelíthető helyen.

[wp_ad_camp_1]

Győri szállások kedvezményes áron várnak mindenkit az etalonhotel.hu weboldalon, ezért ha osztálykirándulásra készül, nagy csoportos kirándulásra, családjával pihenne vagy munkásait szeretné elszállásolni, akkor hotelünk mindenki rendelkezésére áll. Szobáink jól megközelíthetőek, rendezettek és jól felszereltek így megér minket választani. Hotelünk nagyszerű választás akkor, ha találkozna más emberekkel, mivel a klubszobában gyakran vannak összejövetelek, lehet kártyázni és sakkozni is, ez pedig gyakran segít a tevékenységek megtervezésében, és a többi lakóval megszervezheti a város megismerését és a látnivalók megtekintését. Hotelünk két- illetve háromágyas szobákat kínál mindenkinek aki szállást keres, kirándulás, családi nyaralás vagy munka miatt. Szobáink sokkal olcsóbbak mint más hotelek, így ha nem szeretne sokat költeni szállásra, de mégis kellemes, kényelmes környezetre vágyik, akkor itt a helye szállodánkban.

Etalonhotel

Etalonhotel

Van egy konyhánk, ahol ételeket főzhet, és ezzel pénzt takaríthat meg az étkezésen. Konyhánkban van mikrohullámú sütő, gáztűzhely és mosogatókagyló is. A hálószobában teljesen ingyenes a Wi-fi használat, és természetesen a TV-t is korlátlanul használhatja. Ha bővebb leírást és további információkat olvasna a győri szállásokról, nincs más dolga, mint felkeresni weboldalunkat az etalonhotel.hu-t és itt mindent megtudhat az Etalon Hotelről ami csak érdekelheti, és minden szobáról illusztrációkat is nézhet majd. Elérhetőségeinket megtalálhatja weboldalunkon, így bármikor felveheti velünk a kapcsolatot hogy feltegye nekünk kérdéseit.