Gumiszervíz Nyíregyháza közelében

A gumiabroncsok nyomása a leggyakoribb oka a tönkrement gumiabroncsoknak. Megfelelő gumiabroncs-nyomás nélkül a gumiabroncsok stressznek, rendszertelen kopásnak vannak kitéve, és a jármű irányításának elvesztését vagy akár baleseteket is okozhatnak.

[wp_ad_camp_1]

Gumiszervíz Nyíregyháza környékén vár mindenkit a lehető legjobb árakkal és szuper szolgáltatásokkal a gmaxx.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is többet tudna meg a gumiszervizelésről. Mindig ellenőriznie kell a gumiabroncs nyomását, ha csak megnézi a gumiabroncsot, azt gondolhatja, hogy rendben van, bár valójában tönkrement. A gumiabroncsok nyomásának ellenőrzéséhez csak egy abroncsmérőre van szükség. Győződjön meg arról, hogy a gumiabroncsok nyomásának ellenőrzése során a gumiabroncsok hűvösek legyenek, még akkor is, ha csak egy mérföldet tett meg, a gumik még mindig melegek lehetnek. Ne felejtse el ellenőrizni a pótgumit sem. A gumiabroncsok megfelelő gondozása során az összehangolás is fontos. A rossz irányítás a jármű egyik vagy másik oldalra húzódását okozhatja, és a kormánykereket is feleslegesen megrázhatja.

Gumiszervíz Nyíregyháza

Gumiszervíz Nyíregyháza

Ha a járdaszegélyhez ütközik, az igazítás félrecsúszhat, ami az abroncsok kopását okozhatja. Ha gumiabroncsának egyenetlen kopása van, akkor hajlamosabb arra, hogy rövidebb legyen az élettartama. Rendszeresen egy szervizközpontnak ellenőriznie kell a beállításait!  Célszerű rendszeresen forgatni a jármű gumiabroncsait, hogy azok egyenletesen kopjanak és hosszabb élettartammal bírjanak. A gumiabroncsokat körülbelül 5000 mérföldenként kell forgatni. A gumiabroncsok forgatása azt jelenti, hogy a gumiabroncsokat a jármű kerékhelyzetei közötti mintázatban cserélik. További részleteket és információkat erről a gmaxx.hu weboldalon talál.