Gumiszerelés, gumiszerviz – Kovács Autó Bosch Car Service

A gumiszerelés vagy a gumik cseréje évente általában kétszer történik, a nyári és a téli gumi cseréjekor, de sajnos vannak olyan esetek is, amikor durrdefekt, átlyukadás, vagy köpenyhasadás miatt kell szervizbe vinni az autót. Vannak olyan vezetők is akik felnire szerelten tárolják a téli gumit is, tehát ilyenkor lényegében egy kerékcserét végzünk el a műhelyben.

[wp_ad_camp_1]

Gumiszerelés és gumicsere is, vagyis jelen esetben a kerékcsere a gumiszervizben a leg hatékonyabb, hiszen ilyenkor ellenőrizhetjük a levegőnyomást, a kerék centrírozását, valamint a gumiköpeny állapotát is ellenőrizhetjük. Szervizünkkel előre is megbeszélheti, hogy mik az akciók, milyenek a gumiárak, és azt is, hogy mikor kell új gumit vásárolni. A felni-javítás is szükségessé válhat néha, és teljesen különbözik az acél-felnik javítása a könnyűfém felnik javításától, hiszen az utóbbi tapasztalatot és teljes szakértelmet igényel. A defektjavítás is igen gyakori szervizünkben, és szerencsére manapság már az átszúródott gumit is tökéletes minőségben meg lehet javítani, és attól sem kell félni, hogy valami baj vagy baleset lesz. Léteznek normál és defekttűrő gumiköpenyek is, a defekttűrő pedig azért lehet kedvezőbb, mert könnyebb eljutni vele a szervizbe, mint a normállal.

Gumicsere

Gumicsere

A Kovács Autó Bosch Car Service-nél természetesen a gumiszerelő műhely is modern és korszerű gépeket, szerszámokat, alkatrészeket és egyebeket tartalmaz, és szerelőink is több éves tapasztalattal rendelkeznek, tehát bátran ránk bízhatja gépkocsiját. További információkért érdemes lehet felkeresni weboldalunkat a ka-autoszerviz.hu-t, ahol a gumiszerelésről, és cégünkről is bővebben olvashat. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a szerviz@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 62 554 013 telefonszámot.