Gumball játékok alacsony áron rendelhetők!

A Gumball csodálatos világa egy amerikai-brit animációs sorozat, Ben Bocquelet készítette. A sorozat világpremierjére 2011. május 2-án került sor a Cartoon Network csatornán.

[wp_ad_camp_1]

Gumball játékok alacsony áron rendelhetők a jatektenger.hu weboldalon, tehát kattintson de bátran és mindent megtudhat a játékokról és a rendelésről.  A sorozat egy tizenkét éves, huncut, kék macska Gumball kalandjait írja le, aki az Egyesült Államok Elmore kisvárosában él,, amelyet szokatlan karakterek laknak. Számos kalandot él át családjával és iskolai barátaival. Nicole Watterson: Gumball, Darwin és Anaís anyja, 44 éves. Munkamániás macska, aki a Szivárványgyárban dolgozik családja gondozása érdekében. Anaís lányával együtt a család két felelős tagjának egyike. Indulatos, nagyon agresszív és türelmetlen lehet, és természeténél fogva versenyképes, de szereti a családját. Ezt a karaktert megrendelheti a jatektenger.hu weboldalon.

Gumball játék

Gumball játék

Gyermekkora óta Miss Simiannal viszálykodik. Keresztneve „Doctor M”, mivel szülei azt akarták, hogy sikeres legyen az életben. Ruhája fehér blúzból, (a Szivárványgyárban végzett munkájára utal) és egy szürke szoknyából áll. Richard Watterson meglehetősen elhízott, rózsaszínű nyúl, aki ideje nagy részét a televízió előtt tölti. Hébe-hóba megígéri, hogy végre körülnéz egy munkában, de soha nem teszi. Felelősségtudata éppen elég ahhoz, hogy hozzájáruljon a felesége által rábízott háztartási feladatokhoz. Ha ezt a karaktert is megrendelné, keresse fel a jatektenger.hu weboldalt további részletekért. Amennyiben többet tudna meg a karakterekről és megtekintené az árakat nézzen be hozzánk és itt a teljes kínálat is elérhető lesz, ha pedig kérdéseket tenne fel nekünk a gumball játékokról erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal.