Gondot okoz a dugulás?

A dugulás sok háztartásban elő szokott fordulni, és nagyon kellemetlen problémákat szokott okozni, hiszen ha például eldugul a konyhai vagy a fürdőszobai lefolyó, szinte teljesen leáll a háztartásban az élet.

[wp_ad_camp_1]

A Duguláselhárítás azonban megfelelő megoldást kínál erre az igencsak kellemetlen problémára, akár nagyon rövid idő alatt is. A duguláselhárítás keretében lehetőségünk van olyan gyakorlott szakembert hívni a problémához, aki gyorsan felismeri a probléma forrását, és annak behatárolása után, annak figyelembevételével orvosolja a problémát.

Talán nincs is annál bosszantóbb dolog, mint amikor egyik pillanatról a másikra eldugul a WC lefolyó, esetleg a kád, a mosdó, a mosogató vagy a mosógép hálózati rendszerében jelentkezik gond, azaz a szennyvíz nem a csatornába kerül, ahol a helye is lenne, hanem a lakásunk padlóját, falait, rosszabb esetben pedig bútorainkat áztatja el. A dugulás tehát számtalan formában jelentkezhet a háztartásunkban.

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Ha pedig nem mi építettük a házat, illetve olyan albérletbe költöztünk, ahol fogalmunk sincs a lefolyók állapotáról, még a megelőzés is vajmi keveset ér. A régebbi lefolyók ugyanis gyakrabban dugulnak el, mint az újabbak. A duguláselhárítás profi szakemberein azonban ez sem foghat ki. Rövid idő alatt megoldanak bármilyen jellegű és formájú kellemetlen dugulást, hogy Ön minél előbb ismét használatba vehesse a konyháját, illetve a fürdőszobáját.

A többéves tapasztalattal rendelkező EURO Gáz Hungaria Kft. duguláselhárító szakemberei a probléma jelzését követően 1-2 óra elteltével házhoz is mennek, és elkezdik a munkálatok végzését. Nem csupán akkor van lehetőségünk hívni őket, ha duguláselhárításról van szó, hanem állapotfelméréshez is bátran kérhetjük a segítségüket. Ha Önnek is szüksége lenne egy duguláselhárítással foglalkozó szakemberre, látogasson el bővebb információkért a 1424.hu-ra.