Goji bogyó kúra felnőtteknek és 50 év felettieknek

A goji bogyót a kínai orvoslásban a máj, a szem, illetve a vese betegségeinek gyógyítására használták, és a kínaiak étrendében mindig ott szerepel a goji gyümölcs is, így nem is csoda, hogy a kínaiak élnek a legtovább. A goji bogyó hatásai között ott van az agyműködés helyreállítása, az immunerősítés, a hormonok termelése és még sok más hatása is van, amely csodákat művel az egészséggel.

[wp_ad_camp_1]

Goji bogyó kúra felnőtteknek és 50 év felettieknek kedvező áron elérhető a goji-bogyo.biofitness.hu weboldalon, és ha tőlünk rendel, akkor 15.000 Ft felett teljesen elengedjük önnel a szállítási díjat. A goji bogyó tápanyagtartalma igen magas, a Földön élő növények közül ez tartalmazza a legtöbb béta-karotint, amelyek segédkeznek a látásjavításban. Elleginsavat is tartalmaz, amivel képes megelőzni a rákot és a DNS mutációját is. Ezenkívül védi a szívet, megelőzi a daganatokat és felerősíti az immunrendszert is. A goji italt leginkább ülő munkát végző emberek, daganatos betegek, látássérült betegek, rendszeresen sportolók, idős emberek, illetve májbajokkal küszködők rendelik meg, de gyerekkortól kezdődően bárkinek adható.

Goji bogyó

Goji bogyó

További információkért és részletekért érdemes lehet felkeresni weboldalunkat a goji-bogyo.biofitness.hu-t, ahol talál bővebb leírást a goji bogyó italról. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz a vasarlas@biofitness.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 07 7733 059 telefonszámot és mi felvesszük önnel azonnal a kapcsolatot. A goji italból naponta 25 ml-t érdemes fogyasztani, önmagában, vagy más levekkel is megiható összekeverve, esetleg vízzel hígítva is. Fogyasztható étkezés előtt, vagy akár közben is, viszont figyeljen oda arra, hogy felbontás után mindig tartsa hűtőben ezt a rendkívül hatékony italt.