Glicin kapszula megfizethető áron online!

Mi a glicin? A glicin a fehérje építőköve, amit mi, szerény emberek aminosavaknak nevezünk. Alapvetően a szervezet glicint használ más fehérjék előállítására. Bővebben ezekről weboldalunkra látogatva olvashat.

Glicin kapszula elérhető a vitaminstore.hu weboldalon, tehát megéri ide kattintani ha ön is kipróbálná a glicin kapszulát szuper előnyei miatt, ha pedig tőlünk rendel, akkor villámgyors kiszállításra számíthat. Természetesen a fehérjék nem csak azért fontosak a szervezet számára, mert segítik az izomépítést, hanem azért is, mert a fehérjék számos sejtfunkcióért, hormonok, enzimek és neurotranszmitterek termeléséért felelősek. A glicin érdekessége konkrétan az, hogy a szervezet önmagában is képes glicint előállítani. Ez azt jelenti, hogy nem kell glicinben gazdag ételeket ennünk ahhoz, hogy biztosan eleget vigyünk be ebből a szervezetbe. Ehelyett mindaddig, amíg valamilyen fehérjét viszünk be az étrendünkbe, a szervezet képes önmagában is előállítani glicint. Vannak viszont olyan fehérjék, amelyeket szervezetünk nem tud saját maga előállítani. Ezeket „esszenciális” aminosavaknak nevezzük – vagyis elengedhetetlenek, hogy ezeket az étrendünk során fogyasszuk.

Glicin kapszula

Glicin kapszula

De mivel a glicin nem esszenciális, ha nem fogyasztjuk, vagy nem pótoljuk, akkor is le vagyunk fedve, mert a szervezet magától előállítja. Ez ismét csak addig történik, amíg minden nap elegendő fehérjét fogyasztunk. A legtöbbünk számára 5-6 uncia elegendő fehérjét jelent minden nap. Amennyiben inkább kiegészítőkkel pótolná a szükséges glicint, látogasson el weboldalunkra, a vitaminstore.hu-ra és itt megtalálhatja a teljes készletet az árakkal együtt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel nekünk a glicin termékekkel vagy a kiszállítással kapcsolatban.