Gépszállítás Győr városában és környékén verhetetlen áron!

A nehézgép-szállítási szolgáltatásokhoz nagy fuvarozási tapasztalattal rendelkező szállító szükséges. A szabványos LTL és FTL fuvarozással ellentétben a nehézgépes szállítás speciális kezelést, túlméretes rakományengedélyt és speciális teherszállítókat igényel.

Gépszállítás Győr környékén a bagira21.com weboldalon várja, tehát kattintson ide, ha Ön is el szeretné szállíttatni nehézgépeit. A nehézgép-szállításhoz bizonyos speciális pótkocsikra van szükség bizonyos felszerelési cikkek szállításához. Ezek a traktorok, targoncák és kotrógépek nagy összegű berendezések, és biztos akar lenni abban, hogy biztonságosan megérkeznek. Vannak dolgok, amelyeket megtehet annak érdekében, hogy nehézgép-szállítmánya zökkenőmentesen és hatékonyan kerüljön kézbesítésre. Keresse meg a megfelelő nehézszállítási szakembert, győződjön meg arról, hogy rendelkezik a megfelelő nehézgép-fuvarbiztosítással, és válassza ki a legjobb teherszállítási lehetőségeket felszerelése szállításához. A legtöbb berendezést platós vagy normál pótkocsin kell szállítani, bár egyes esetekben vontatható is lehet. Nagyobb vagy nem mozgó berendezésekhez valószínűleg speciális pótkocsira lesz szüksége, például lépcsős fedélzetre vagy dupla ugródeszkára. Nemzetközi szállítmányozáshoz használhat roll-on/roll-off szolgáltatást, vagy lapos állványos konténert is biztosítunk.

Gépszállítás Győr

Gépszállítás Győr

A nehéz berendezések szállítási igényeinek többségéhez elegendő egy egyszerű síkágy. A síkágyak többféle méretben és kapacitásban kaphatók, könnyű be- és kirakodást tesznek lehetővé, és akár 48.000 fontot is elbírnak. Platós vontató kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy a teherautó elbírja a berendezés súlyát, és rendelkezik-e a be- és kirakodáshoz szükséges szerszámokkal. Amennyiben több részletet ismerne meg gépszállítási szolgáltatásainkról, látogasson el a bagira21.com weboldalra.