Gelone kedvező áron webáruházból

A gelone egyfázisú gél jól tapad a természetes körmökhöz, körömmodellezésre egyaránt használható formákon és hegyeken egyaránt. Kötési idő: UV lámpában 2 perc, LED lámpában 60 másodperc. Ha egyfázisú gélekkel dolgozunk, akkor háromlépcsős rendszerben dolgozhatunk.

Gelone egyfázisú gél rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket ha ön is régóta keres ezeket a minőségi gél lakkokat. Az egyfázisú gél körömépítéshez és -hosszabbításhoz, formázáshoz és befejezéséhez használható a természetes lemez keményítéséhez és a sérült körmök helyreállításához. A természetes körömlemez erősítésére szolgál, és rövid körmök modellezésére is használható. Magas plaszticitású, önterülő tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan tapad a természetes köröm felületéhez, speciális rostokat tartalmaz a gélszerkezet további erősítésére.

Gelone

Gelone

A gelone sorozat rendkívül rugalmas zselékkel győzi meg, melyeket az optimális megmunkálás és a tartósság jellemez. Magas rugalmasságának köszönhetően a gélek könnyen feldolgozhatók és magas igényekre tervezték őket.  Tapadási problémákkal küzdő, problémás körmök esetén ideális a speciálisan kifejlesztett modellező gél tapadásfokozóval. Egyfázisú, közepes viszkozitású átlátszó gélt kínálunk tehát kedvező áron, amit érdemes kipróbálni. Ennek a géltípusnak a fő előnye a jelentősen lecsökkent felhordási idő, ami nem azért van, mert ez egy „minden egyben” termék, hanem mindenekelőtt azért, mert önterülő és könnyen felhordható. Tökéletes tapadásának és fényének köszönhetően tökéletes körömrekonstrukció készíthető természetes hatással. További részletekért és rendelésért megéri benézni a marilynails.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel.