Gél lakk választék hatalmas kínálattal online

Gondolkozott már gél manikűrön? Az eljárás előkevert polimerből készült gélt, monomer gélt és fotoiniciátort használ, amelyet ultraibolya lámpa alatti UV-keményítéssel aktiválnak.

Gél lakk vár mindenkit a marilynails.hu weboldalon, tehát ha ön is minőségi lakkot rendelne, akkor nem kell messzire mennie, csak nézzen be weboldalunkra és mindent megtalál amire szüksége lehet. A gél körmök természetesebbek – Az egyes körmökre felvitt nagyon vékony réteg alapozó és lakk miatt, valamint azért, mert nincs por/gél keverék, mint az akril körmöknél, a gél manikűr természetesebbnek tűnik. Ha finomabb megjelenésre vágyik, vagy egyszerűen csak szereti a természetes köröm megjelenését, akkor a zselés manikűr illik önhöz. A gél körmök azonnal száradnak – A gél manikűr után nincs várakozási idő, mert miután a formulát felvitték a körmökre és megszilárdították, azonnal szárad. Elmúltak azok az idők, amikor a táskájába nyúl a kulcsokért vagy a telefonért, és megrongálja a friss manikűrt. Egyszerűen kisétálhat a manikűröstől és indulhat a következő találkozóra, vagy azonnal visszatérhet dolgozni. A gél manikűr fényes marad, és a színe nem fakul – A rendszeres manikűr hajlamos elhalványulni a kopással és az idővel, és néhány nap múlva egyszerűen elveszíti gyönyörű fényét a mindennapi tevékenységek miatt. A gél manikűr megtartja fényességét, és a lakk színe nem fakul, így a körmök frissek maradnak a következő manikűrig.

Gél lakk

Gél lakk

A gél manikűr hosszabb ideig tart, mint a hagyományos manikűr – A gél manikűr általában 2-3 hétig tart. Ha szerencséje van, körülbelül 7-10 napot tud kihozni a szokásos manikűrből, attól függően, hogy mennyire használja a kezét és a körmöt. A legtöbb ember úgy találja, hogy rendszeres viselet mellett a gél manikűr ennél sokkal tovább tart, néha akár 3 hétig is! Amennyiben még többet tudna meg a gél lakkokról és rendelni szeretne, nézzen be hozzánk a marilynails.hu weboldalra.